Espanyol

Chen: “La responsabilitat del mal resultat esportiu és meva”

Espanyol. El president ha fet un missatge institucional on demana disculpes a l’afició pel descens, assegura que es farà una profunda autocrítica i que tornaran “més forts” malgrat el fracàs d’enguany

El president de l’Espanyol ha enviat una missatge institucional després del descens a segona divisió on ha carregat directament amb les culpes de la mala gestió esportiva. “La major responsabilitat del mal resultat esportiu d’aquesta temporada és meva. Per això, vull expressar les meves més sinceres i profundes disculpes cap a l’afició i els seguidors que donen suport i es preocupen per l’equip”. En aquest sentit, el mandatari ha estat directe i contundent. “La temporada 19/29 ens la vam plantejar com un repte il·lusionant i hem fracassat, això és molt dolorós. Però no perdem l’esperança i la il·lusió”.

El jerarca ha fet una petita al·locució des de la Xina de dos minuts on ha detall el full de ruta a seguir per tornar a primera que primer passar per veure els errors que s’ha comès i treballar en un nou plantejament. “Hem de realitzar una profunda autocrítica i reflexió. Al mateix temps promourem de forma contundent el constant desenvolupament del club”. El gran objectiu es tornar en una temporada a primera. “Confiem que, a través dels esforços incessants i del treball dur, el club tornarà a la màxima categoria, el lloc on per història mereix estar. Els valors de lluita i persistència de l’Espanyol són respectats. El més admirable és la nostra afició perica que sempre és allà, lluitant amb nosaltres braç a braç de forma incessant. La vostra confiança, sentiment i orgull són la font d’energia i el motor perquè l’Espanyol segueixi endavant.

D’altra banda, ha deixat clar que tenen eines econòmiques per fer una bona estructura esportiva. “Disposem d’una bona situació financera, uns grans actius com són un estadi modern, una ciutat esportiva, un gran futbol base i, sobretot el nostre millor actiu, la nostra afició que serà determinant per tornar a aconseguir èxits” i ha anat més enllà en les seves apreciacions i espera que el club aprofiti aquesta crisi esportiva com una oportunitat. “Aquells que vulguin fer un salt, han d’ajupir-se primer. L’experiència del passat serà el tresor més valuós del club. Prometem heretar la gloriosa tradició dels 120 anys de l’Espanyol i esperem la tornada de l’Espanyol molt més fort”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)