Espanyol

L’Espanyol segueix sense tocar fons davant l’Eibar (0-2)

Espanyol. Els blanc-i-blaus tornen a sumar una nova derrota. Aquesta vegada davant l’Eibar que n’ha tingut prou amb dos penals per segellar, de manera virtual, la seva permanència

Un cop segellat el descens l’Espanyol només té un camí: buscar alguna victòria per maquillar una temporada nefasta. Aquest era el principal repte de Rufete que, vestit de tècnic interí, ho ha intentat per cinquena vegada consecutiva i, de nou, ha encaixat una derrota. L’Espanyol segueix rodolant cap a l’infern i signar un epíleg de lliga en la mateixa línia que tota la temporada. L’equip és una caricatura i cada partit és un cop més per l’autoestima. L’Eibar, amb un futbol aplicat, n’ha tingut prou amb dos regals en forma de penal. El primer per mans de Víctor Gómez i el segon de Bernardo. Tots dos a la primera part. Edu Expósito no ha fallat des dels onze metres tot i que, en el segon, ha marcat de refús després d’una aturada de Diego López.

La segona part no ha servit de res. Només veure com els minuts han anat passant davant un Espanyol que està mort i que necessitarà, inspiració i fermesa, fer un bon projecte per pujar a primera el curs vinent. Aquest curs ja està acabat per l’Espanyol i vist la solidaritat mostrada pels blanc-i-blaus aquest matí sembla que la pluja de regals tindrà continuïtat dijous a València i diumenge davant el Celta. I és que l’Espanyol, ara mateix, és una ONG pels seus rivals i, quan juga a casa, és un magnífic amfitrió. L’Eibar ha sortit content i feliç de la seva visita al RCDE Stadium i amb la permanència virtual a la butxaca. Què més demanar a un equip que només ha sumat dues victòries a casa en tota la temporada. El pitjor local de primera i cuer destacat d’una temporada infernal i tètrica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)