Espanyol

Quique Sánchez Flores burxa la ferida

Espanyol. El tècnic lamenta el descens de l’Espanyol però assenyala que “dos anys i 70 milions més tard estan en la pitjor situació possible” i obvia parlar dels seus errors de gestió

Quique Sánchez Flores ha parlat de la seva època a l’Espanyol en una entrevista a ’Goal’. El tècnic va estar a la banqueta blanc-i-blava dues temporades (2016-18) tot i que en l’última va ser rellevat per David Gallego que va dirigir l’equip en les cinc darreres jornades. El preparador ha repassat com va ser el seu periple a Barcelona i explica la seva veritat. “A mi em dóna una sensació de tristesa molt gran. L’Espanyol va tenir una oportunitat única de canviar la mentalitat. Quan vaig acabar al Watford, triem anar a l’Espanyol i ells ens van triar a nosaltres perquè el projecte era un gran projecte. Era un projecte pensant, no milionari. Em van donar una fulla en blanc i 15 milions per a fitxar i això és molt poc per a un equip que venia de lluitar pel descens”, ha explicat el madrileny que seguia argumentat d’aquesta manera els problemes de l’Espanyol en el seu segon any a la banqueta. “Amb 15 milions fitxem 11 jugadors i vam fer 56 punts, que va ser el rècord dels últims 15 anys. El segon any preparem un equip a Mister Chen amb d’altres 15 milions i ens demanaven ficar-nos a Europa. Volíem 4 o 5 jugadors només i ens diuen que no hi havia res per invertir”, ha reblat. Per acabar apuntat que els diners que no li van donar a ell se’ls han gastat aquesta temporada. “Dos anys més tard i 70 milions més tard estan en la pitjor situació possible. Mentre que nosaltres gastàvem 15, el Betis es gastava 70 o 75 milions. Volíem a Albiol, Banega, Mariano i Darder i només va arribar un i vam perdre a Diego Reyes. Ja vaig dir en la pretemporada que no era el projecte que havíem pensat i això no va agradar. Encara així estàvem salvats a falta de sis jornades i ara ho signarien”.

Quique Sánchez Flores, això sí, ha evitat parlar dels seus errors de gestió quan era entrenador de l’Espanyol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)