Espanyol

L’Espanyol deixarà d’ingressar 2,5 milions amb els nous abonaments

Espanyol.Presenta la campanya d’abonats 20/21 marcada per la Covid 19 i el descens. Un curs on l’entitat celebrarà el seu 120è aniversari. “Ho hem donat tot i hem posat els calés sobre la taula. L’abonat tindrà el carnet de franc”, diu Durán

L’Espanyol ha presentat aquest matí la seva nova campanya d’abonaments per la temporada 20/21. Un curs on l’entitat blanc-i-blava celebrarà els seus 120 anys. Una efemèride que tindrà pes en el disseny dels nous carnets d’abonats amb diverses fotografies commemoratives de Marañón, Tamudo o Ricardo Zamora entre d’altres. Una passejada històrica pels moments més iconogràfics de l’entitat. El conseller delegat del club, José María Durán, ha deixat clar que l’esforç del club en mig de la pandèmia és gran. “L’abonat i soci tindrà el carnet gratis. No hem contemplat cap ingrés en aquesta partida. És l’efecte econòmic de la Covid-19 i tot i això estem treballant per tenir la millor plantilla de segona divisió”, ha subratllat el mandatari que xifrava en 2,5 milions l’esforç fet pel club dels diners que no entraran a la caixa. “Són els diners que nosaltres compensem i només tindrem l’ingrés dels nous socis i abonats”, ha assegurat tot afegint. “El club ha fet tot el que podia fer. Ho hem donat tot i hem posat els calés sobre la taula. Els nostres socis són el més important i quan torni al futbol a l’estadi no volem que falti ningú. Volem un estadi ple”, ha sentenciat el conseller delegat que insistia en el fet que l’element nuclear de l’entitat són els seus socis.

Precisament, el cap de màrqueting del club, Toni Alegre, ha insistit en aquesta via i ha revelat que la darrera setmana han donat 149 noves altes. “Volíem tornar a remarcar que el centre del club és l’abonat i el soci. En els moments més complicats hem seguit tenint altes de socis. Estem convençuts que l’equip està més viu que mai. Aquest any serà un any de creixement”. Els nous abonats pagaran inicialment una quantitat de 20 euros i no serà fins al gener, quan preveu el club el retorn parcial d’aficionats a l’estadi, que s’assignaran els seients. Alegre també ha anunciat una tarifa plana pels més joves que serà entre deu i vint euros. “Dependrà de la zona de l’estadi però el topall serà de 20 euros i tindran un seient per tota la temporada”. Els nous preus, només per les noves altes, ja que els actuals abonats que hagin apostat per la compensació tindran el seu carnet de franc. “Les noves altes d’abonaments tindran un preu que serà el 50 per cent de l’any passat i adaptat a aquesta situació a segona. El que vulgui fer-se el d’abonat haurà de fer un abonament de 20 euros i, a l’inici de la segona volta, ja s’aplicarà el diferencial i en el futur ja veurem qui seient li pertoca però no serà fins al gener per la situació sanitària”, ha explicat Alegre. El club calcula que, com a mínim, no es podrà accedir al 40 per cent dels partits. “Però depenen de les autoritats sanitàries i com evolucioni la pandèmia. Planificar a dos mesos és impossible”, ha admès Durán que també ha xifrat en un 0,1 per cent les possibilitats que la seva petició d’anul·lar els descensos prosperi. “Hem parlat amb els diferents estaments del futbol espanyol i finalment vam fer aquest manifest. Sabem que és del tot improbable, potser hi ha un 0,1 per cent però si hi és ho lluitarem”.

120è aniversari.

El president de la Fundació de l’Espanyol, Antoni Fernández Teixidó, ha detallat alguns dels actes que farà el club per commemorar el 120è aniversari. El moment clau serà el 28 d’octubre amb un acte solemne al fundador Ángel Rodríguez. Malgrat la situació competitiva i el fet d’estar a segona, Teixidó ha tirat d’orgull. “Tenim dos deures aquesta temporada: el primer tornar a primera divisió i el segon, celebrar dignament el 120 aniversari. No ho celebrarem com volíem. Ens hauria agradat celebrar-ho a primera. No ha estat possible però no ens rendirem. Ho celebrarem amb la dignitat que es mereix el nostre club i reconeixent una fita extraordinària d’un club important a Catalunya i Espanya”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)