Espanyol

Dos capitans, al marge de la reconstrucció

Espanyol. El conjunt blanc-i-blau no compta amb Javi López ni amb Víctor Sánchez per formar part de la plantilla que pretén el retorn a primera

L’Espanyol i dos dels seus capitans, Javi López i Víctor Sánchez, separaran els seus camins en la temporada del retorn a la primera divisió. L’entitat blanc-i-blava no compta amb cap dels dos jugadors per al nou projecte i totes les parts han arribat a un acord per a la desvinculació dels seus contractes, que acabaven el juny del 2021.

El principal repte de l’Espanyol per la confecció de la plantilla en aquest curt estiu és fer una neteja en el vestidor. No només per una qüestió esportiva –l’equip necessita canviar d’aires per reprendre un projecte guanyador– sinó també per motius econòmics. Per tot plegat, ni López ni Sánchez encaixen en el projecte del club blanc-i-blau, que, ara més que mai, necessita ajustar els marges salarials que li demanarà la lliga. Aquest sostre és molt generós comparat amb els altres equips de la segona divisió, però no es pot comparar amb el que tenia l’equip a primera, amb la qual cosa ha hagut de desprendre’s de sous que impedeixen que l’equip pugui fer una plantilla seguint el que demanen els cànons de la nova realitat.

Amb l’adeu de Javi López i Víctor Sánchez, l’Espanyol s’acomiada de dos jugadors que han fet història en l’entitat blanc-i-blava. Entre tots dos sumen 555 partits amb el primer equip en 20 temporades acumulades. López, que el curs vinent vestirà per primera vegada una samarreta que no és la de l’Espanyol, va renovar el contracte per disputar la part final de la temporada. Sánchez, que tenia contracte des del 2018, s’acomiadarà de l’Espanyol prop d’una dècada després de la seva arribada, procedent del Xerez.

Primera sessió d’entrenaments

La plantilla de l’Espanyol ja ha començat els entrenaments de la nova temporada a les ordres de Vicente Moreno. Els futbolistes, després de donar negatiu en les proves de la Covid, van fer dues sessions d’entrenament –matí i tarda– en les quals van estar repartits en quatre grups diferents i dues franges horàries, tal com marquen els protocols de la lliga. De fet, l’equip no es podrà entrenar en grup fins d’aquí a uns dies. La lliga té programats més tests PCR per a la plantilla, el cos tècnic i els col·laboradors del primer equip, i la plantilla en tornarà a passar avui. En les proves de dilluns, es va detectar un positiu asimptomàtic –del qual no se sap la identitat per motius de privadesa– que continua al seu domicili.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)