Espanyol

Els ajudants de Vicente Moreno expliquen la filosofia del nou Espanyol

Espanyol. Dani Pendín, segon tècnic i Dani Pastor, preparador físic desgranen com serà l’equip “Veurem un Espanyol competitiu que li donarà moltes alegries a l’afició”

Dani Pendín, segon entrenador de l’Espanyol i Dani Pastor, preparador físic, són part del nucli dur de Vicente Moreno. Una tripleta inseparable que suma ja quatre anys junts. Els èxits del preparador de Massanassa no s’entén sense la figura dels seus dos estrets col·laboradors. “Fa quatre anys que estem junts tot i que ens coneixem des de molt abans i tenim amics comuns”, reconeix Dani Pastor, el preparador físic, qui explica que va tenir a les seves ordres com a jugador a l’actual tècnic blanc-i-blau, però no a Pendín que havia deixat el Xerez uns mesos abans ha explicat en una entrevista als mitjans del club blanc-i-blau. El camins de tots tres es van ajuntar a Mallorca on van agafar l’equip a segona b per portar-lo a primera. Ara volen fer el mateix amb l’Espanyol. “Ens portem molt bé”, explica Pendín que afegeix “formem un grup” i fugen dels “departaments estancs” per a “treballar de forma integrada sempre amb Vicente Moreno com a cap visible”. En aquest sentit, el cap visible és Vicente Moreno però tots tenen la seva quota de responsabilitat. “És molt fàcil treballar amb Vicente” i el pal de paller és la forma com veuen el futbol. “Tenim una filosofia de treball molt ben definida. Entenem que el rendiment és al camp i que el jugador s’espremi en una idea de joc és fonamental. L’esforç no es negocia”, reconeix Pastor.

Al seu torn, Dani Pendín afegeix que el tècnic “és exigent amb ell mateix i això és un senyal d’identitat que representa el que som. A poc a poc es veurà que ens anirà bé. Espero un Espanyol intens, de molt sacrifici. Sabem la categoria en què estem” i subratlla que “tenim un equip jove, amb moltes ganes. Amb molta feina veurem un Espanyol competitiu i després l’equip li donarà moltes alegries a l’afició”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)