Espanyol

Vicente Moreno i el sentiment de pertinença

Espanyol. “Cada cop que ens posem la samarreta de l’Espanyol que hi hagi aquesta intensitat, sentiment i ganes de guanyar el partit. Ser capaç que els nostres afeccionats ho palpin”, insisteix

Vicente Moreno sap el terreny que trepitja. Ha arribat amb força i amb ganes d’arrelar en un projecte que és una gran oportunitat professional per ell i el seu cos tècnic. Les seves experiències al Nàstic i Mallorca van ser molt profitoses però és conscient que amb l’Espanyol entra en una nova dimensió competitiva. El club blanc-i-blau és un salt gegant en la seva carrera i no vol desaprofitar la confiança que la direcció de l’entitat catalana ha dipositat en ell. “Quan entreno un club m’agrada està integrat, ser un més”, explicava en la seva presentació com a nou preparador blanc-i-blau. Aquest és el mateix full de ruta que ha seguit en els altres projectes de la seva carrera a les banquetes. És un tècnic que aposta pels recorreguts llargs i assentar una base de creixement sostingut. Va passar tres anys a Mallorca i ara ha signat per tres temporades amb l’Espanyol conscient que el seu repte és retornar els catalans a primera.

La victòria davant del Màlaga (3-0) és el primer indici de què vol i com ho vol. Les declaracions posteriors un signe de com pensa i es comportarà. “Un dels objectius que tenim és que l’equip tingui aquesta intensitat, aquesta voluntat de voler fer les coses bé, de competir, si això som capaços d’allargar-ho en el temps i de fer-ho cada vegada que ens posem la samarreta de l’Espanyol tindrem moltes possibilitats de poder guanyar”, ha assenyalat en declaracions als mitjans oficials del club. “Aquest ha de ser l’objectiu, portar això de sèrie i després tenir encert o qualitat que s’ha de tenir per guanyar, però sobretot cada cop que ens posem la samarreta que hi hagi aquesta intensitat, sentiment i ganes de guanyar el partit. Ser capaç que els nostres afeccionats ho palpin”. Tota una declaració d’intencions del tècnic de Massanassa i que casa, a la perfecció, amb la necessitat de recuperar el lligam entre l’equip i els seus seguidors. Un distanciament que ha crescut de manera exponencial la darrera temporada. Vicente Moreno té clar quin terreny trepitja. Ara només cal que l’acompanyin els resultats quan comenci la lliga i arribar al final feliç de l’ascens. L’objectiu pel qual està programat aquest Espanyol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)