Espanyol

Vicente Moreno: “Acceptem la pressió. Prefereixo estar en els equips bons”

Espanyol.El tècnic de l’Espanyol, que es retrobarà amb el Mallorca, entoma el paper de favorit però avisa: “Fer valoracions ara del que pot passar és ficar la pota. El més important és l’aquí i l’ara: l’exigència i la línia de treball”

Vicente Moreno ha repassat la prèvia del duel davant del Mallorca (Diumenge, 16 h. al RCDE Stadium) un partit on el tècnic de Massanassa jugarà contra el seu exequip. “El partit és especial per a mi i els meus companys del cos tècnic. Allà hem gaudit molt i poder jugar contra ells sempre serà especial. Hi ha molts jugadors i treballadors que apreciem”, ha declarat el tècnic que ha anat més enllà. “El que sento pel Mallorca és amor malgrat certes notícies que ha sortit”. Vicente Moreno té una visió privilegiada del seu exequip i això podria facilitar-li les coses a l’Espanyol. “No sé si és un avantatge o un inconvenient. La realitat és que els conec molt bé i ells a mi. Han estat tres anys i pràcticament és la mateixa plantilla que tenia”, ha dit el tècnic que té clar que el Mallorca donarà guerra. “Hem de donar la nostra millor versió per guanyar. Ells venen d’una derrota i això encara farà que siguin més perillosos perquè ningú vol començar amb dues derrotes consecutives. Té moltes virtuts però ara no opinaré d’elles per no donar cap pista”.

Més enllà d’això, Vicente Moreno ha estat qüestionat pel cartell de favorit que se li ha col·locat a l’Espanyol i, encara més, després del seu gran partit davant l’Albacete. “Acceptem la pressió. Prefereixo estar en els equips bons, forts i amb recursos, però tampoc penso molt en el que diguin la resta”, ha reblat. El tècnic té molt clar el full de ruta a seguir. “Fer valoracions ara del que pot passar és ficar la pota. No podem fer cap valoració en la jornada 1 ni en la jornada 10. La segona és complicada. Hem de tenir una bona línia de treball” i ha continuat teixint el seu discurs d’exigència diària per assolir l’objectiu de l’ascens.”Aquí es guanya per treballar bé i deixar-ho tot sobre el camp. En això és en què ens centrarem. Si guanyem, tindrem sis punts, i estarem on volem en aquest moment però fins al maig i el juny queda molt temps. Ara el més important és l’aquí i l’ara, el present”.

Mercat.

El mercat de fitxatges no es tanca fins al 5 d’octubre. Tot fa penar que hi haurà alguna venda, en forma de traspàs, en aquest marge temporal. “La realitat és que el termini és el que és i qualsevol cosa pot passar. Ara hem de pensar en el pròxim partit que és davant del Mallorca i amb els jugadors que disposem. Tots els jugadors estan molt implicats, independentment, de la seva situació. Miro els estats de forma. No puc controlar si un futbolista es queda o marxa”, ha incidit el preparador. Un d’aquests futbolistes cobejats és Embarba. El madrileny ha rebut els elogis del seu tècnic. “Embarba és un jugador fonamental per a nosaltres. No només pel nivell futbolístic sinó en l’àmbit personal té pes dins de l’equip”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)