Espanyol

Budimir s’esborra per anar al RCDE Stadium

Espanyol. El davanter del Mallorca s’ha declarat en rebel·lia i no jugarà diumenge contra l’Espanyol. El croat està tensant la corda per fitxar pel Valladolid de Sergio González

“No puc arrossegar-lo perquè jugui i no entrarà en la llista de convocats”. Així de contundent i clar s’ha mostrat el tècnic del Mallorca, Luis García Plaza, quan ha estat qüestionat per les opicions del davanter d’anar al RCDE Stadium aquest diumenge. “No sé com està les coses i què passarà però és un bon jugador i mai he tingut problemes am ell”, era la rèplica de Vicente Moreno, ex tècnic del Mallorca, però ara a les files de l’Espanyol. De moment, aquest contratemps és un cop dur pel Mallorca que perd al seu gran golejador. Budimir va marcar l’any passat 13 gols amb els conjunt balear. Ara, el Valladolid li ha presentat una oferta per fitxar-lo i està tensant la corda per marxar al més aviat possible de Son Moix. Sergio González espera reclutar els seus serveix i posar fi als problemes de gols que han arrossegat els castellans en els dos últims anys a primera divisió.

D’altra banda, Luis García Plaza ha aprofitat la seva compareixença per pressionar a l’Espanyol. “Diuen que ens triplica a nosaltres el pressupost. És l’únic equip de Segona Divisió que ha de pujar sí o sí i destacat. Podem guanyar, però per a això hem de jugar a un nivell molt alt. L’equip s’ha conscienciat que hem de ser molt més consistents, vagin bé o malament les coses i els competirem”, ha explicat el tècnic del Mallorca que s’enfrontarà als blanc-i-blaus, diumenge (16 h.) al RCDE Stadium.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)