Espanyol

Vicente Moreno, davant del mirall

Espanyol. “Serà un partit especial; malgrat tot el que s’ha dit, estimo el Mallorca”, diu el tècnic blanc-i-blau, que es retrobarà amb el seu exequip després d’un comiat tens i dificultós

Vicente Moreno jugarà demà contra el Mallorca. Allà hi ha deixat grans amics i molts jugadors de la plantilla actual han crescut de manera exponencial en els tres anys que va estar a la banqueta del conjunt balear. La sortida encara és present i calenta en el record del tècnic. “Serà un partit especial; malgrat tot el que s’ha dit, estimo el Mallorca”, va reflexionar ahir en una roda de premsa. Catalans i balears són dos clars candidats a l’ascens i Moreno coneix el seu rival a la perfecció. “No sé si és un avantatge. Jo els conec molt bé i ells a mi, però tinc clar que haurem d’oferir la nostra millor versió si volem guanyar”, advertia el tècnic, que no vol fer comptes per a l’ascens. “Acceptem la pressió. Prefereixo estar en els equips bons, forts i amb recursos, però tampoc penso gaire en el que diguin la resta.” El tècnic té molt clar el full de ruta que s’ha de seguir i no l’enlluerna el gran partit contra l’Albacete. “No podem fer cap valoració en la jornada 1 ni en la jornada 10. La segona és complicada. Aquí es guanya treballant bé i donant-ho tot al camp; fins al maig i el juny queda molt temps. Ara el més important és l’aquí i l’ara, el present.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)