Espanyol

L’Espanyol calibra el seu estat contra el Mallorca

Espanyol. Els catalans posen a prova la seva força amb un rival directe per l’ascens. Vicente Moreno viurà un partit especial contra el seu exequip, del qual va sortir de manera abrupta

espanyol Mallorca

ESPANYOL:Diego López; Miguelón, Calero, Cabrera, Dídac; David López, Roca; Melendo, Wu Lei, Embarba, Raúl de Tomás.MALLORCA:Reina; Joan Sastre, Valjent, Raíllo, Oliván; Dani Rodríguez, Baba, Salva Sevilla, Lago Junior; Stoichkov, Alegria.ÀRBITRE:Ardiaca Monescillo (Comitè castellanomanxec).TV:Vamos. 16 h.ESTADI:RCDE Stadium.

L’Espanyol juga aquesta tarda contra el Mallorca. És el duel gran d’aquesta jornada de segona i amb dos equips que acaben de baixa de la màxima categoria. Catalans i mallorquins volen tornar la propera temporada a primera. És un matx entre dos aspirants clars a l’ascens directe. Vicente Moreno ha estat en el centre de la prèvia. No és per a menys. El tècnic de Massanassa fa un mes era el tècnic del Mallorca i ara porta les regnes del conjunt blanc-i-blau. “Tinc amor pel Mallorca”, va dir divendres tot assegurant que el duel d’avui “serà especial” pels tres anys que va passar a Mallorca. Un temps en què va portar l’equip de segona B fins a primera divisió. “No serà un partit fàcil i el Mallorca ens obligarà a mostrar la nostra millor versió”, avisava el preparador, que no amaga que sap que l’Espanyol és un dels favorits per l’ascens. “M’agrada ser dels equips bons però el treball i l’exigència diària és el que et fa pujar”, advertia.

Per la seva banda, el tècnic del Mallorca, Luis García Plaza no podrà comptar amb Budimir, que s’ha declarat en rebel·lia, i s’espolsava la pressió davant el duel d’avui- “L’Espanyol ens triplica el pressupost i ha de pujar sí o sí.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)