Espanyol

L’Espanyol no passa de l’empat amb el Mallorca

2a divisió. Els blanc-i-blaus es topen amb la realitat de segona davant un conjunt balear que li mostra la duresa d’aquesta categoria

espanyol 0 mallorca 0

ESPANYOL:Diego López, Miguelón, Cabrera, Calero, Dídac; Melendo (Sergi Darder, 58’), David López (Matías Vargas, 73’), Fran Mérida (Marc Roca, 58’), Embarba; Wu Lei (Puado, 58’), Raúl de Tomás (Pol Lozano, 84’).MALLORCA:Reina. Sastre, Raillo, Valjent, Oliván; Febas (Mboula,79’) , Baba, Salva Sevilla; Dani Rodríguez (Stoichkov 87’), Lago Junior (Antonio Sánchez, 79’), Abdón (Alegria, 73’).GOLS:Text.ÀRBITRE:Arcediano Monescillo( castellà-manxec) va mostrar targeta groga a Fran Mérida (25’); Valjent (41’); Baba (62’); .Roca (78’) i ha assenyalat expulsió per una segona groga a Marc Roca (82’).PÚBLIC:2a jornada del campionat de segona divisió al RCDE Stadium.

L’Espanyol ja sap que el seu camí per segona divisió no serà un camí de roses. El Mallorca, rival directe per l’ascens, ha aconseguit emportar-se un punt de la seva visita al RCDE Stadium. La voracitat golejadora de l’estrena davant l’Albacete no s’ha vist en cap moment davant un Mallorca rocós que ha ennuegat les transicions ofensives dels catalans. Cap ocasió clara dels blanc-i-blaus tot i uns primers minuts inicials esperançadors. Amb el pas dels minuts, el partit ha entrat en un equilibri territorial que no s’ha desfet malgrat els canvis ofensius de Vicente Moreno. L’empat deixa dubtes a l’Espanyol, o com a mínim. que el passeig militar que s’intuïa després del sòlid triomf davant l’Albacete no ha tingut continuïtat davant els balears. És la constatació clara que la segona és una competició de llarg recorregut, de lenta maduració. Una marató de 42 jornades que cal anar treballant dia a dia. El Mallorca no és l’Albacete i aquesta mena de partits de pedra picada seran una constant fins a maig.

Marc Roca, expulsat.

La cara amarga del partit l’ha viscut Marc Roca que ha acabat expulsat per doble groga. El mig de la Granada del Penedès ha entrat en el minut 58 i al cap de 25 minuts ha enfilat camí de vestidors. Primer, per una falta sobre Febas, on ha vist la primera groga, i després per un cop de colze. Cares de desaprovació a la banqueta de l’Espanyol per l’expulsió d’un futbolista que havia entrat de refresc. Això ha posat més tensió en els minuts finals amb un Mallorca que, amb superioritat numèrica, veia a prop un gol que li hauria donat els tres punts. Per sort dels locals, aquest no ha arribat en un duel digne per fer la migdiada. Un empat a no res. El millor premi, el punt

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)