Espanyol

Bare, la primera fitxa del dominó

Espanyol. L’arribada del mig, encara sense fitxa federativa pel límit salarial, empeny l’Espanyol a un final de mercat frenètic en què es produiran diverses entrades i sortides. La màxima preocupació és trobar un punta de referència

Keidi Bare ja és nou jugador de l’Espanyol. El club va fer oficial ahir la seva arribada i avui serà presentat a l’RCDE Stadium. El mig albanès, amb passaport grec, no pot ser inscrit a causa del límit salarial. El club s’ha arriscat a fitxar-lo en un moviment tàctic per pressionar l’operació de sortida. És la primera fitxa de dominó que es mou. L’albanès és el pròleg d’un final de mercat frenètic en què es produiran diverses entrades i sortides. Les properes sortides seran les d’Álex López i Víctor Campuzano. Això permetrà la inscripció de Bare. Però l’Espanyol necessita fer més moviments i busca un traspàs que li permeti equilibrar la seva fotografia econòmica davant LaLiga i, de retruc, portar un davanter de referència. L’Espanyol necessita un davanter, com a mínim, si no acaba sortint Raúl de Tomás. La direcció esportiva té molt present el desastre de la temporada passada, en què un dels dèficits estructurals va ser la parcel·la ofensiva. No es vol tornar a cometre aquest error, i més en una temporada en què l’Espanyol no pot fallar en l’objectiu de pujar. Per facilitar l’arribada del davanter haurà de produir-se algun traspàs. El més sucós, pel rèdit econòmic que deixaria, és el de Marc Roca, per qui el club podria ingressar 15 milions i invertir-ne una part per portar un davanter. Tot i això, cal tenir en compte que hi pot haver sorpreses d’última hora.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)