Espanyol

Keidi Baré: “Espero estar aviat i donar guerra”

Espanyol. El quart fitxatge de l’Espanyol no està amoïnat per no tenir fitxa. “Confio en el club” i es defineix com un jugador que “mai es relaxa” i “agressiu” i té clar a què ha vingut. “Vull fer història i pujar amb l’Espanyol”

Keidi Baré ha estat presentat com a nou jugador de l’Espanyol. El futbolista ja ha conegut els seus nous companys en la primera sessió d’entrenament d’aquest matí. Ara, el dubte, és esbrinar quan podrà ser inscrit com a membre de la primera plantilla blanc-i-blava pel límit salarial de la lliga. El migcampista ha d’esperar que surti algun jugador de la plantilla abans del tancament del mercat el 5 d’octubre. El club confia que la situació es resoldrà positivament i per això ha fet el moviment de fitxar-lo. “Ha estat una història llarga des que vam dir que el portaríem. Ja vam fer una oferta vinculant al Màlaga, des de fa dos mesos, i això s’ha dilatat per la situació econòmica que ens imposa la lliga. Molts clubs estem en una situació complexa i no podem inscriure el jugador però hem decidit fer aquest pas. Estem feliços per poder-lo portar”, ha explicat el director general de l’Espanyol, José Maria Duran.

“Moltes gràcies a l’Espanyol c perquè ha fet el possible per venir aquí. Des del primer moment tenia molt clar que volia venir. Estic a content, feliç i il·lusionat. Ho donaré tot per aquest club i espero estar, aviat, sobre el camp i donar guerra”, ha incidit el futbolista en la seva presentació que no està amoïnat per no tenir fitxa en aquests moments. “En la vida cal prendre riscos i si no ho vols fer millor quedar-se a casa teva. Confio en el club per estar aviat jugant amb els meus companys”. Keidi Baré ha definit les seves característiques de joc. “Jugo sempre al cent per cent i sempre intento ser agressiu i no relaxar-me”. Vista aquesta definició el sobrenom de Pitbull, com el coneixien a l’Atlético i al Màlaga, el seu club de procedència, li va perfecte. “Sí, em coneixen així i m’agrada”, ha dit amb un mig somriure.

Esperant a tenir fitxat per la seva inscripció, l’albanès, amb passaport grec, és la quarta incorporació de l’Espanyol després de Fran Mérida, Miguelón i Óscar Gil. L’Espanyol ha pagat entre 1,5 i 2 milions d’euros de traspàs més unes quantitats addicionals xifrades en un milió per rendiment i ascens a primera. “Té una versatilitat pel nostre mig del camp, és internacional amb el seu país i per nosaltres és important tenir un jugador com ell i ens complementa el nostre equip. Esperem veure’l aviat jugant”, ha explicat el director esportiu, Francisco Joaquín Pérez Rufete.

Baré, tot i no tenir fitxat, ja pensa en blanc-i-blau.”Vinc a fer història i pujar a primera. Hem d’anar partit a partit per aconseguir l’objectiu”, ha reblat tot avisant de com és la segona. “És una categoria molt competitiva, et pot guanyar qualsevol equip i és difícil però treballarem fort”. El mig tampoc s’ha oblidat de la seva nova afició.”Sé que aquesta afició és increïble i està en les bones i les dolentes. Si en el camp ho faig bé, anirem tots junts de la mà i m’estimaran. Aquesta és una afició de deu”.

El pla A.

L’Espanyol té decidit inscriure el futbolista en aquest mercat i es parteix amb aquest convenciment. Hi ha marge fins al 5 d’octubre i, de moment només es treballa en aquesta possibilitat. “Treballem per el pla A i si no es pot inscriure, ja buscarem un pla B”, ha dit Duran. L’Espanyol espera accelerar les sortides de certs jugadors com Álex López per despoblar una medul·lar amb overbooking però els moviments de mercat són lents i tot fa indicar que serà complicat que Baré pugui jugar aquest mes de setembre i es podria perdre els dos pròxims partits davant Oviedo i Sabadell. Tot està en mans de concretar sortides i, el més important, un traspàs important per quadrar els números com bé incidia Rufete. “No hi ha cap oferta real per cap dels nostres futbolistes. Estem treballant perquè alguna de les situacions que tenim es donin. El mercat és atípic i molt lent. L’última setmana esperem poder fer el que necessitem per inscriure a Keidi. Hi ha pocs moviments i ho hem de fer amb els paràmetres que ens demana la lliga. Ho hem fet per crear patrimoni i té valor pel club en un moment de dificultat màxima”. En cas de no poder inscriure a Baré, l’Espanyol buscarà una cessió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)