Espanyol

Vicente Moreno: “La falta de gol de RDT és demèrit meu”

Espanyol. El tècnic blanc-i-blau busca l’hàbitat ideal per potenciar el joc del madrileny negat, fins ara, amb el gol. Els catalans s’estrenen a domicili davant l’Oviedo. “La idea és la mateixa a casa o a fora”

Vicente Moreno ha comparegut aquest matí per valorar la prèvia del duel contra l’Oviedo. Un partit que es disputarà, finalment diumenge (18.15) en lloc de l’horari inicialment previst de dilluns a les nou. L’Espanyol arriba al duel davant els asturians després dels dubtes que ha generat l’empat davant del Mallorca. Un partit on els catalans no van mostrar aquella finor ofensiva del primer partit davant l’Albacete. Tot i això, els blanc-i-blaus ha arrencat amb quatre punts de sis en les dues primeres jornades al RCDE Stadium i mantenint la seva porteria a zero. Ara tindrà el seu primer partit a domicili on haurà de mostrar un perfil guanyador i millorar les seves prestacions ofensives. “Espero un partit difícil, contra un equip que en les dues primeres jornades no ha guanyat ni ha perdut, però ha fet dos bons partits. Tindran aquesta motivació de fer les coses bé. Per a guanyar haurem de fer-ho molt bé”, ha avisat el de Massanassa que és conscient que l’exigència serà la mateixa a casa o a domicili. Per això, busca un Espanyol el més camaleònic possible.“No és només el que vols fer sinó el que vols fer i el rival t’obliga i et condiciona. La nostra intenció és guanyar el partit. La idea és la mateixa a casa o a fora”. En aquest sentit, el tècnic espera que el seu equip mostri una imatge més ferotge, o com a mínim, més agressiva. “Haurem d’estar més fins que l’altre dia. L’Oviedo és un equip que pressiona des del primer fins a l’últim home. Haurem de tenir en compte altres factors i ser més agressius.” En aquest sentit, es preveuen certs canvis respecte al dos onze idèntics que va mostrar davant l’Albacete i el Mallorca. “Veníem d’una bona actuació i així és més fàcil repetir alineació. És possible que hi hagi modificacions a l’onze. Queda un entrenament i hem d’acabar de decidir”.

La situació d’RDT.

L’Espanyol va evidenciar davant el Mallorca un problema de concreció ofensiva. Els davanters estaven molt lluny de les jugades de creació i les transicions ofensives no es van veure per enlloc. Aquest és un dels elements que haurà de corregir Vicente Moreno i els seus canvis aniran a la recerca de més finor per activar al seu gran golejador: Raúl De Tomás. El madrileny, aïllat, durant l’últim partit davant el Mallorca es va desesperar per les poques pilotes que li arribaven. “No és demèrit del jugador sinó demèrit meu. Quan poso un jugador vull el millor rendiment i per això el fico dins del terreny de joc i el que he de buscar és formes perquè estigui millor”, ha apuntat Vicente Moreno conscient que necessita buscar la formula per activar la seva millor arma ofensiva.

Ciganda i els elogis.

L’Oviedo arriba a la cita amb l’Espanyol després de sumar dos empats davant el Cartagena i el Mirandés. A la tercera, espera aconseguir un triomf per corroborar les bones sensacions. Tot i això, el tècnic de l’Oviedo, Cuco Ziganda, ha destacat la potència defensiva de l’Espanyol. “A més de la plantilla que crida moltíssim l’atenció, el seu entrenador ha conformat un bloc defensivament potentíssim. Crec que només li han fet un gol en pretemporada. A la lliga només els hi ha fet mitja ocasió. Va ser superior a l’Albacete i amb el Mallorca es van repartir la pilota però gairebé no van arribar a l’àrea. No m’ha sorprès la qualitat, que la tenen, sinó els armats que estan i compactes que juguen. Han començat amb una mentalitat molt clara, que jugant així de junts tenen moltes possibilitats d’aconseguir l’objectiu”.

Per últim, Ciganda ha parlat del canvi d’horari. “Ja ho teníem al cap, sabíem que era una possibilitat real i no ens ha trastocat molt. Tenir aquesta incertesa no és el millor, més encara en la Lliga de Futbol professional. Què menys tenir uns horaris fixos, que seria bo per a tothom. Ens hem d’emmotllar, aquestes són les condicions i esperem saber-ho amb més antelació en el futur”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)