Espanyol

Una reacció necessària

Espanyol. El conjunt blanc-i-blau viatja a Oviedo per refer-se del petit sotrac en forma d’empat que va obtenir en la darrera jornada. L’equip s’espera un rival tan dur com el Mallorca

Si la intenció de l’Espanyol és la de ser el tirà de la segona divisió, no pot deixar lloc al dubte. Els blanc-i-blaus s’hi han de posar des de l’inici per marcar distàncies i enviar missatges als possibles candidats. Per això, l’empat contra el Mallorca, que va arribar després d’una golejada contra l’Albacete, no va ser ben rebut en el conjunt blanc-i-blau. L’equip ara té l’oportunitat de reprendre el camí del triomf contra l’Oviedo.

“Hem vist dos partits molt diferents en les dues primeres jornades. Estic convençut que l’enfrontament serà el mateix quant a exigència, intensitat, agressivitat i la manera de lluitar per cada pilota”, va explicar Vicente Moreno, que està content amb l’actitud dels jugadors. És per això que no s’espera que el tècnic canviï gaire el seu onze inicial i, de fet, presentarà uns signes identitaris molt similars als que va presentar contra el Mallorca. Raúl de Tomás i Cabrera estan en la rampa de sortida però mentre l’entrenador els tingui a la plantilla, els mantindrà a l’onze perquè són dues peces molt importants.

El rival

L’Oviedo encara no pot comptar amb Leschuk, que ha de ser un dels jugadors més destacats de la plantilla, ja que amb la seva fitxa sobrepassa el límit salarial imposat per la lliga. L’exjugador del Nàstic Aburjania sí que ha estat autoritzat pel control econòmic de l’LFP i podrà ser convocat. “A més de la plantilla, que crida molt l’atenció, l’entrenador ha format un bloc defensivament potentíssim”, assenyala l’entrenador de l’Oviedo, Cuco Ziganda, sobre el rival. “L’Oviedo encara no ha guanyat malgrat que ha jugat bé. És un bon equip de la categoria, i per tant, tindrà aquesta motivació”, assenyalava Moreno.

0 Partits guanyats 1

2 Partits empatats 1

0 Partits perduts 0

1 Gols a favor 3

1 Gols en contra 0

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)