Espanyol

El gironí Jofre Carreras treu el cap al primer equip de l’Espanyol

2a divisió A. L’extrem de 19 anys va jugar els últims 31 minuts del duel que el conjunt blanc-i-blau va disputar al Carlos Tartiere contra l’Oviedo (0-2). Carreras va arribar a l’Espanyol en edat d’infantil i enguany tindrà dorsal amb el filial

El futbol gironí està d’enhorabona després que en l’última jornada de lliga debutés a segona A l’extrem de Girona, Jofre Carreras, i ho fes amb el primer equip de l’Espanyol, un dels favorits a l’ascens a primera –també va debutar el figuerenc Pep Chavarría a plata amb el Saragossa–. El gironí va sortir al terreny de joc en el minut 59 en el lloc de Fran Mérida amb el resultat de 0-0 i, tot i que no va tenir molt protagonisme, el seu equip va acabar guanyant gràcies a les dues dianes de Raúl de Tomàs.

Jofre Carreras va néixer a Girona el 17 de juny de 2001 i ja en l’edat d’infantil va fitxar per l’Espanyol. Amb el club blanc-i-blau, l’extrem dretà ha anat cremat etapes no sense passar per dificultats, com una greu lesió que el va apartar dels terreny de joc amb 16 anys. Sense gairebé passar pel filial –hi ha jugat quatre partits en total, un en el curs 2018/19 (16 minuts) i tres el passat (38 minuts)–, el jugador va cridar l’atenció del tècnic Vicente Moreno durant la pretemporada i en la tercera jornada del campionat ha obtingut el premi de debutar en el futbol professional i en el primer equip periquito.

Jofre Carreras, que va renovar amb l’Espanyol fins el 2024, és un atacant de banda amb molta velocitat, força física i rigor tàctic a l’hora també de defensar. Sense un perfil clar per la dreta, més enllà d’Embarba, el futbolista podria tenir alguna oportunitat més per acabar d’obrir-se de bat a bat les portes del futbol professional.

El gironí, que és el futbolista del planter més jove de debutar amb el primer equip jugant a segona, tindrà fitxa amb el filial blanc-i-blau, que enguany competirà en el subgrup A del grup tercer de segona B.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)