Espanyol

Calero: “He canviat el xip”

Espanyol. El central ha transformat els dubtes del passat en les certeses del present fent-se un lloc com a titular a l’eix de la defensa. “Ara em trobo bé físicament i anímicament”

Fernando Calero va viure la temporada anterior un moment complicat i sense possibilitats de fer-se un lloc en l’onze titular de la lliga amb cap dels entrenadors que va desfilar per la banqueta blanc-i-blava. Ara, la seva situació ha canviat hi ha estat titular en les tres jornades de lliga on ha disputat tots els minuts. “Em trobo en un bon nivell tant personal com físic. He pogut fer la pretemporada sencera amb l’equip i l’any passat no. Ara em trobo bé físicament i anímicament”. El central no té res a veure amb aquell futbolista ple de dubtes per les seves imprecisions que li van fer perdre confiança a ulls dels entrenadors. “L’any passat no em vaig trobar bé anímicament i aquest any m’he proposat canviar el xip des del primer moment”, ha confirmat el castellà en roda de premsa. En aquest sentit, la figura de Vicente Moreno ha tingut un pes específic per canviar la mentalitat d’un futbolista que va costar vuit milions d’euros fa un any i que arribava amb el pes d’agafar el relleu de Mario Hermoso. “Ell també ens ajuda i ens corregeix constantment per evitar els errors”, incidia Calero per donar volada a la figura del tècnic. El central té clar que l’any passat ha significat un creixement personal per ell. “Dels aspectes negatius s’aprèn més i no venir-me a baix en les situacions dolentes”, ha reblat.

La defensa ha començat molt bé aquest curs i és una de les claus de la bona collita de punts d’un Espanyol que en té 7 i està en segona posició. Una figura clau és Diego López. Decisiu en l’últim partit a Oviedo. “Ell és un exemple per a tots nosaltres. L’altre dia es va treure dues mans espectaculars. És el més veterà del grup i un exemple per a tots nosaltres. S’entrena com si fos la seva primera temporada a l’elit. A més a més, ara és un dels capitans”, ha destacat Calero que està content del bon inici de l’equip però amb reserves. “Hem començat molt bé pel que fa a punts però això no ens ha de portar a confusió. La segona és molt llarga. Hem d’anar jornada a jornada perquè sabem que hi haurà moments dolents. Cal anar a poc a poc i el que volem és estar a dalt en l’última jornada”.

Per últim, el central no s’ha evadit d’una pregunta sobre el mercat. La finestra de transaccions tanca el 5 d’octubre i molts són els futbolistes que estan a l’aparador. “Nosaltres estem concentrats en la competició i tots els homes que poden sortir i dels que han sortit noms segueixen entrenant al mateix nivell. La nostra idea és que es quedi tots però sabem com és el mercat i poden haver-hi altes i baixes”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)