Espanyol

Embarba: “Em sento important en el grup i dins del camp”

Espanyol. “Tinc l’experiència d’haver estat capità i m’agrada sentir-me important i tenir aquest paper”, diu l’extrem madrileny que es configura com un dels líders naturals de la plantilla

Adrián Embarba va arribar al gener a l’Espanyol però el futbolista s’ha integrat a la perfecció en la dinàmica de l’equip. El futbolista és el líder natural d’aquest Espanyol i ho és per la seva participació dins del camp i per un caràcter competitiu a prova de dubtes. “Em sento important en el grup i dins el camp”, ha dit el futbolista en una entrevista als mitjans oficials del club. “Intento ajudar de totes les maneres als meus companys. Tinc l’experiència d’haver estat capità i m’agrada sentir-me important i tenir aquest paper”, ha subratllat recordant el rol que tenia al Rayo Vallecano. Ara no defuig la responsabilitat que té malgrat no portar el braçal. És un jugador que parla clar i de manera directa. És escoltat dins dels vestidors i la seva trajectòria a segona el fa ser una referència per la resta i també per Vicente Moreno que el considera “essencial” com bé va indicar el tècnic de Massanassa fa dues setmanes. “És important sumar punts en la primera volta, perquè en la segona costa molt més guanyar partits. Cal seguir en aquesta línia de treball: ser forts a casa i rascar punts fora perquè això ens portarà a estar a dalt”, ha explicat el futbolista sobre la trajectòria ferma que ha de seguir l’equip tot avisant de la dificultat d’encarar una marató com la segona divisió de 42 jornades. “Aquesta serà una lliga difícil. No sempre sortirà tot rodat com en el primer partit; els rivals ens plantejaran moltes dificultats. Tinc experiència en aquesta categoria i puc assegurar que no serà fàcil, encara que estem en la bona línia”. En aquest sentit, el balanç d’aquests tres primers partits és positiu. L’Espanyol ha sumat 7 punts de nou i manté la seva porteria a zero. “No hem rebut cap gol i aquesta ha de ser la base de la qual hem de partir en cada partit, perquè sempre tindrem oportunitats. Si bé és cert que davant el Mallorca no vam tenir moltes, en la resta dels partits sí que vam tenir ocasions i d’aquí els bons resultats”.

El duel amb el Sabadell.

Embarba ha parlat del duel davant el Sabadell. “És un rival amb un joc vistós que ens plantejarà moltes dificultats com tots els rivals”, ha avisat tot subratllant la imatge que provoca l’Espanyol en els seus adversaris. “Ens veuen com el rival a batre, però hem de tenir tranquil·litat perquè estem jugant bé i fent les coses com volem. Anirem a buscar els tres punts que és la manera de créixer”, ha conclòs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)