Espanyol

Marc Roca, a la rampa de sortida

Espanyol. El futbolista última la seva marxa i està estudiant les opcions que té per canviar d’equip. El mig no s’ha entrenat amb l’equip en les dues últimes sessions d’entrenament

Marc Roca està vivint els seus últims dies com a jugador de l’Espanyol. El migcampista, segons ha avançat La Grada, no s’ha entrenat avui i tampoc ho va fer ahir. El futbolista està estudiant amb els seus agents les propostes que té sobre la taula i marxar traspassat. El futbolista, amb contracte fins als 2022 i una clàusula de rescissió de 40 milions d’euros és la peça clau per quadrar el límit salarial i inscriure els nous reforços que han de venir: un davanter i un extrem, al marge de la inscripció de Keidi Bare, ja fitxat, però sense fitxa federativa.

El tetris que té damunt la taula la direcció esportiva és gran i la barra per netejar la pantalla porta el nom del mig de la Granada del Penedès per una raó molt senzilla: la seva venda no té cap mena d’amortització en ser del planter. Seria un traspàs net a diferència d’altres jugadors de la plantilla. El futbolista marxarà per una quantitat molt inferior a la de l’any passat quan el Bayern de Munic havia ofert prop de 20 milions. L’Espanyol es va plantar en 30 després de la seva gran temporada a les ordre de Joan Francesc Ferrer ’Rubi’ i el seu gran paper amb la selecció sub’21 amb la qual va coronar-se campió d’Europa. Ara el preu serà ostensiblement inferior. L’Espanyol vol al voltant de 15 milions però el futbolista acabarà sortint per una quantitat més baixa que rondarà els 10 milions d’euros. La realitat del mercat és la que és i les necessitats de l’Espanyol són les que són. Ara mateix el futbolista té tres propostes sobre la taula i haurà de parlar amb l’Espanyol i entre les parts escollir la més beneficiosa. El futbolista no anirà convocat pel partit davant del Sabadell si encara no s’ha produït la seva venda per evitar una possible lesió. Les hores vinents seran decisives per acabar de prendre una decisió ferma amb relació al futur del migcampista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)