Espanyol

Les proves ratifiquen només un cas positiu

Espanyol. Les noves proves PCR han confirmat l’existència d’un infectat que està en aïllament i amb un quadre asimptomàtic. La plantilla s’entrenarà aquest matí amb normalitat a l’Estadi

L’Espanyol ha passat unes últimes hores amb el cor encongit i a l’espera de les definitives proves PCR que havien de definir amb exactitud si els dos positius en el test d’antígens es confirmaven i, de retruc, si podrien existir més infectats dins de la plantilla o el cos tècnic. El club ha rebut aquest matí les noves proves PCR que van passar la totalitat de l’equip i el cos tècnic i només s’ha confirmat l’existència d’1 positiu per COVID-19. L’altre possible positiu ha donat negatiu en els resultats així com la resta de la plantilla i cos tècnic.

El club ha seguit en tot moment el protocol marcat per LaLiga i tots dos casos van ser aïllats immediatament en els seus domicilis com a mesura preventiva a l’espera de conèixer els resultats de la prova PCR que s’ha donat a conèixer aquest matí. La persona que ha resultat positiu, que fins al moment es mostra asimptomàtica, romandrà en el seu domicili en aïllament. En tot cas, aquesta situació, però, no afecta la dinàmica habitual de l’equip programada per a la resta de la setmana. De fet, els deixebles de Vicente Moreno tornaran a l’activitat aquest matí amb una sessió d’entrenament a l’RCDE Stadium, un cop hagi estat sotmès a una nova prova PCR, obligatòria sempre 48 hores abans d’afrontar un partit oficial que es disputarà dissabte davant l’Alcorcón.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)