Espanyol

RDT signa el triomf davant l’Alcorcón

Espanyol. Suma la seva tercera victòria consecutiva i dormirà com a líder a l’espera del que faci l’Sporting en el derbi asturià

Espanyol 1 alcorcón 0

ESPANYOL:Diego López; Miguelón (Óscar Gil, 64’), Cabrera, Calero, Dídac; Darder,, Fran Mérida (Vadillo, 74’), David López, Matías Vargas (Campuzano, 74’); Wu Lei (Melamed, 46’), RDT (Pol, 82’).ALCORCÓN:Dani Jiménez; David Fernández, Castro, José Carlos; Laure (Víctor García, 61’), Gorostidi (Escardó, 86’), Boateng (Marc Gual, 61’), Sosa (Arribas, 79’); Fraile, Barbero, Juanma (Ernesto, 79’).GOLS:1-0 (75’) RDT.ÀRBITRE:Prieto Iglesias (navarrès) T.G: Laure (54’); Juanma (64’)..PÚBLIC:5a jornada de la lliga de Segona divisió. RCDE Stadium.

L’Espanyol ha sumat la seva tercera victòria consecutiva en lliga i segueix caminant de manera fiable pel campionat de segona divisió. Els blanc-i-blaus han fet un partit seriós i ferm. Només la resistència d’un Alcorcón molt ben ordenat ha privat els blanc-i-blaus acabar amb un triomf més ample. Els catalans no han certificat el triomf fins al tram final del partit on una bona maniobra de Raúl De Tomás dins de l’àrea ha significat ficar-se tres punts més a la butxaca. El davanter madrileny ha tingut en la primera part una altra magnífica oportunitat per avançar el seu equip però Dani Jiménez ha posat una mà superba per aigualir la celebració del golejador blanc-i-blau que ja suma tres gols en lliga. És un luxe per a l’Espanyol gaudir d’un futbolista de la seva qualitat a segona. Un jugador d’elit que avui ha posat les diferències sobre la gespa en un duel que s’ha ennuegat per moments. I és que l’Alcorcón és un equip ferm i que dificulta el trànsit ofensiu de tots els seus adversaris. En les jornades anteriors només havia rebut un gol i el curs anterior va ser un dels millors visitants de la categoria. Però quan tens davant l’Espanyol no n’hi ha prou en fer un bon partit, com han fet els madrilenys, es necessita una mica de fortuna i encert. Tot i això, els madrilenys han tingut una bona ocasió per avançar-se abans del gol local. Marc Gual ha posat a prova a Diego López però el gallec ha respost de manera impecable demostrant que és un dels jugadors més fiables en aquest inici de curs.

La cosa no acaba aquí. L’Espanyol segueix sense encaixar cap gol en cinc partits i ja suma 13 punts de 15 possibles. Aquesta nit dormirà líder a l’espera del que faci l’Sporting en el derbi asturià davant l’Oviedo. Els de David Gallego sumen 12 punts i han guanyat tots els seus partits. L’Espanyol consuma una nova jornada. Són cinc partits i només queden 37 per tornar a primera. El camí és bo però la marató tot just acaba de començar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)