Espanyol

L’Espanyol guanya 520 dies després

1a divisió femenina. Tot i les baixes, l’equip de Rubén Casado s’imposa per la mínima a Madrid gràcies a un gol de Manuela Vanegas

MADRID CFF 0 ESPANYOL 1

MADRID CFF:Paola, Antônia, Frisbie, Joyce, Itzi (Hickmann, 83’), Rubio (Maca, 62’), Chikwelu, Sara Tui, Laurita (Andrino, 60’), Priscila (Mellado, 73’) i Estela (Cantuário, 79’).ESPANYOL:Dossey, Elba (Letti, 76’), Turmo (Perez, 61’), Sara, Giménez, Vanegas, Soldevila (Nicart, 76’), Lombi (Brenda, 68’), Maya, Elena Julve i Karpova.GOL:0-1 (27’) Manuela Vargas.ÀRBITRE:Elia Martínez Martínez. T.G: Joyce, Itzi, Sara i Letti. T.V: Karpova i Chikwelu (78’).

Primer triomf de la temporada per a l’Espanyol i primer triomf després de gairebé un any i mig. Feia exactament 520 dies que les blanc-i-blaves no guanyaven i ahir ho van fer a domicili, contra el Madrid CFF, tot i les importants baixes de la portera argentina Vanina Correa, de Laura Fernández, de Cristina Baudet i de Marianela Szymanowski. Les jugadores de Rubén Casado es van avançar poc abans de la mitja hora, gràcies a un gol de Manuela Vanegas, i van aguantar el marcador fins al final. Els dos equips van acabar el partit amb una jugadora menys després de les expulsions de la local Chikwuelu i l’espanyolista Karpova.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)