Espanyol

Vicente Moreno: “Tornem a guanyar, no està sent fàcil”

Espanyol.“Hem de millorar coses, però necessitem temps”, diu el tècnic blanc-i-blau que es felicita per les jugades d’estratègia. “Li dona molta importància a la pilota aturada, avui ens han donat dos gols”

L’Espanyol ha sumat la seva cinquena victòria de la temporada davant el Mirandés. Els blanc-i-blaus han guanyat gràcies a dues jugades d’estratègia. La primera amb un golàs de Fran Mérida, al cap de tres minuts, i el segon propiciat per una falta d’Embarba al pal que ha rematat Puado. “Li dono molta importància a les accions d’estratègia. L’encert i la qualitat d’Adri (Embarba) en el cop de pilota és el que provoca la situació, però cal tenir preparades les coses. Dos gols a pilota aturada és important. Hem de millorar coses, però necessitem temps. Ja són uns quants gols a pilota aturada i és una mica més per a estar contents perquè està funcionant”, ha assenyalat el tècnic de l’Espanyol, Vicente Moreno que ha afegit: “Fer un gol molt ràpid a vegades ajuda i altres no. Hem sortit buscant al rival i interpretem molt bé l’acció del primer gol. Hem passat alguna dificultat, però sense moltes ocasions de gol. Hem de seguir en la línia de guanyar i quan ho fem continuar estrenyent i no baixar mai el nivell. Però no és fàcil perquè el rival també juga”, ha explicat Vicente Moreno després del partit.

Més enllà d’això, ara mateix el debat en l’entorn de l’espanyolisme se centra en el joc. Hi ha un debat obert sobre la forma en què juga l’equip. És un joc endreçat en defensa però manca contundència a dalt per transformar la gran qualitat de la plantilla, la millor en segona, en un futbol més alegre, agressiu i vertical. Els resultats avalen la gestió de Vicente Moreno. Primers a la taula amb 16 punts amb un balanç notable de cinc victòries, un empat i una derrota. 9 gols a favor i només un en contra. Però avui s’ha guanyat per dues genialitats. “Estic content per la victòria perquè després de no guanyar l’altre dia era important tornar a aconseguir el triomf. Sempre hi ha coses amb les quals estàs content i no. Cal millorar altres coses”, ha argumentat el tècnic de Massanassa que ha donat rellevància al valor de les victòries. “Tornem a guanyar, no està sent fàcil. El Mirandés ens anava a dificultar, no recordo més d’un tir al final d’ells. La sensació és que, si haguéssim estat més tranquils, podria haver estat més ampli. Però cal continuar millorant, per descomptat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)