Espanyol

Tres positius per Covid-19

Espanyol. Tres membres del primer equip blanc-i-blau han mostrat un resultats positiu provisional a la ronda de tests ràpids d’antígens feta aquest matí. Aquesta tarda es farà un nou test a tota la plantilla

Mala peca al teler. Tres membres del primer equip de l’Espanyol han mostrat un resultat positiu provisional a la ronda de tests ràpids d’antígens practicada aquest matí. El club, seguint les directrius marcades per LaLiga, tornarà a fer un nou test PCR a a tots els jugadors i membres del cos tècnic del primer equip. Els possibles positius ja han estat aïllats en els seus respectius domicilis. En tot cas, el club blanc-i-blau ha recordat en una nota pública que el resultat de les proves PCR practicades ahir van mostrar un resultat negatiu en tots els membres del primer equip. No obstant això, seguint de forma escrupolosa els protocols sanitaris, l’equip modifica el seu pla de viatge i no es desplaçarà a Tenerife com tenia previst i esperarà el resultat definitiu de les proves PCR abans de reprogramar el seu desplaçament per a la disputa del partit de demà amb el Tenerife a l’Heliodoro Rodríguez López.

Fa dues setmanes l’Espanyol també es va trobar en una situació similar després de detectar dos positius dins del primer equip. Al final, els segons resultats de la PCR van confirmar només un positiu: Embarba. El futbolista ja va entrar en la llista de convocats de diumenge passat contra el Rayo i va formar com a titular davant el Mirandés. Per tant, les hores vinents seran claus per esbrinar si es confirmen els tres positius o tot queda en un ensurt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)