Espanyol

Vicente Moreno: “Signaria una ratxa de resultats com la que tenim tot l’any”

Espanyol. “Demà és una data bonica. No tenim ocasió de fer 120 anys cada dia. Esperem guanyar perquè tothom sigui més feliç”, ha explicat en la prèvia del duel davant la Ponferradina

Vicente Moreno ha comparegut aquest matí per valorar la prèvia del duel de demà davant la Ponferradina. Un partit especial on l’Espanyol celebrarà el seu 120è aniversari. “Estem en una competició difícil i ho hem de fer bé per guanyar els partits. És una data bonica perquè no tenim ocasió de fer cada any 120 anys i esperem guanyar perquè tothom sigui més feliç”, ha apuntat el tècnic blanc-i-blau que no se’n refia de la Ponferradina. “Coneixem bé l’equip. És un bloc que fa temps que treballa amb el mateix entrenador. Han començat la temporada amb un alt nivell. Han perdut contra l’Sporting però ha tingut opcions de guanyar. És un equip amb bons jugadors i saben la dificultat que tindrem. Juguen bé a casa i també a fora i vindran motivats. Haurem de fer un molt bon partit per guanyar”. El duel davant els lleonesos arriba en mig d’un calendari atapeït i després d’un llarg viatge a Tenerife d’anada i tornada en un mateix dia. “No hem utilitzat aquesta circumstància com a excusa”, ha insisitit sobre el viatge a les Cànaries. “L’equip està bé i tenim plena confiança en els nostres professionals que s’encarreguen de la preparació física. El nivell físic de l’equip és brutal. Hem fet tres o quatre canvis en els onzes i això ens ha donat frescor”.

El tècnic s’ha vist obligat a defensar el seu estil, o si més no la bona dinàmica de resultats. “Venim de guanyar el penúltim partit i a Tenerife vam estar a punt de guanyar. Al final la lectura és que es farà d’acord amb els resultats. No hi ha ningú que guanyi els 42 partits de lliga a segona tot i que aquesta era la nostra intenció. Signaria una ratxa de resultats com la que tenim tota la temporada. No estem malament” i ha afegit: “No m’agrada fer travesses ni mirar els pressupostos. Això no és així i si ho fos seria millor no jugar. No serà fàcil per a ningú. Seguim buscant l’excel·lència i millorar cada dia tot i que la perfecció sabem que és impossible”.

Per últim ha parlat de noms propis com el de Wu Lei que continua amb problemes físics. “Està millorant però ho decidirem si entra en la llista. Tenim clar que havia de parar algunes setmanes. No sé si estarà per demà però espero que aviat pugui aparèixer. Veurem la seva evolució” i també de Raúl de Tomás. “RDT el veig feliç i compromès amb la feina. Tots som exigents però el que és més exigents és ell amb ell mateix. Cal estar tranquils. Porta tres gols i està on han d’estar. Amb la seva qualitat els gols aniran caient” i ha tancat amb la versatilitat dels golejadors d’aquesta temporada. “És un bon símptoma que el gol sigui més repartit. Si obrim el ventall de golejadors, vol dir que no depenen només d’un jugador i que arribem amb certa facilitat a dalt. Això és bo i significa que estem fent les coses bé”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)