Espanyol

Un brindis amb la història

Espanyol. Busca un triomf contra la Ponferradina per mantenir el lideratge i, de retruc, celebrar de la millor forma l’aniversari de l’entitat blanc-i-blava, que avui arriba als 120 anys

Espanyol ponferradina

ESPANYOL:Diego López; Óscar Gil, Calero, Cabrera, Pedrosa; Mérida, David López; Embarba, Darder, Puado, RDT.PONFERRADINA:Caro; Paris, Manu, Amo, Ríos Reina; Morán, Larrea; Doncel, Curro, Pablo Valcarce, Yuri.ÀRBITRE:Milla Alvéndiz (c. andalús)HORA:19 h. Movistar LaLiga.ESTADI:8a jornada. RCDE Stadium.

L’Espanyol té aquesta tarda una cita amb la seva història. El conjunt blanc-i-blau fa 120 anys i aquesta magna efemèride coincideix amb un duel contra la Ponferradina. Els deixebles de Vicente Moreno intentaran brindar, des de la distància, amb els seus aficionats. Aquesta lliga de pandèmia ha impossibilitat l’apropament dels aficionats en una temporada de celebració que ha d’acabar amb l’equip, de nou, a primera divisió. Per això, els jugadors tindran una doble motivació: honorar la història centenària del club i, de retruc, sumar els tres punts en joc per acostar-se a l’objectiu final de l’ascens directe. “És una data bonica. No tenim ocasió de fer 120 anys cada dia. Esperem guanyar perquè tothom sigui més feliç”, assenyalava Vicente Moreno, que no es fia d’un rival força competitiu. “Han començat la temporada amb un alt nivell. Han perdut contra l’Sporting però van gaudir d’ocasions per guanyar. És un equip amb bons jugadors i saben la dificultat que tindrem.”

L’Espanyol i la Ponferradina mai s’han enfrontat. Avui serà el primer duel entre els dos conjunts i el quadre lleonès no vol ser un convidat de pedra en l’aniversari blanc-i-blau. “L’Espanyol és un equip molt sòlid, i si hi sumes la qualitat que té i l’efectivitat quan són a dalt, això explica que estiguin on estan en la classificació. Però hi anem amb el treball ben fet i si fem les coses bé tindrem possibilitats”, va explicar el tècnic del conjunt lleonès, Jon Pérez Bolo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)