Espanyol

Paraula de capità

Espanyol. David López parla de la nova filosofia de l’equip que busca trencar amb les pors del passat i bastir les bases d’un futur consistent

David López portava mesos sense parlar. Un temps on ha paït el desgast d’una temporada infernal i trufada, a l’estiu, amb rumors de marxa. “S’ha dit moltes bajanades però des del primer moment volia quedar-me aquí”, va reblar el mig que s’ha rebaixat la fitxa de manera voluntària per ajudar l’equip.

Més enllà d’això, David López es va presentar amb un discurs clar, diàfan i madurat. És el pes del braçalet i també la mirada de qui ha patit en silenci. “L’afició s’ha comportat de manera exemplar tot i que hem baixat. Tots ho hem passat molt malament i, per a mi, va ser un moment molt dur. M’he equivocat en alguns moments però ara estem per corregir errors i mirar endavant. Volem fer història, gaudir i tornar a primera”, explicava el futbolista amb gest serè de qui sap que és una referència dins i fora del camp. “Estic molt content i feliç per com ha quedat l’equip i el meu rol a dins. És un orgull ser capità i m’aporta molt”. I de l’aspecte individual al col·lectiu. L’Espanyol és un altre. “La mentalitat ha canviat i volem guanyar i tornar a guanyar. L’any passat es perdia o empatava i semblava com si res. Espero que aquesta mentalitat segueixi i és una exigència molt important que ens hem de ficar al cap”, va incidir deixant clar l’Espanyol ha fet de l’inconformisme la seva bandera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)