Espanyol

Vicente Moreno: “Potser ens està anant tot més bé del que ens pensàvem”

Espanyol. “Mantenir el nivell d’exigència en poc temps és fàcil, el mèrit és fer-ho a llarg termini”, ha apuntat el tècnic que insisteix a seguir pel camí de l’esforç i la humilitat

Vicente Moreno ha comparegut aquest matí en roda de premsa i valorar la prèvia del partit davant del Màlaga (dilluns, 21 h.). Un duel on els blanc-i-blaus esperen mantenir el seu bon nivell competitiu mostrat en aquestes nou primeres jornades, les últimes quatre, ostentant el lideratge. “És un rival que ha començat bé i a casa és més fort que a fora. Li dono molt de mèrit a què està fent perquè, amb totes les dificultats que té, està fent un bon treball. És un equip molt intens i amb unes transicions ràpides. Vénen de perdre i seran més perillosos” ha explicat el tècnic sobre el conjunt andalús.

Més enllà d’això, el preparador blanc-i-blau ha repassat els punts de l’actualitat blanc-i-blava com el canvi de mentalitat que vol imprimir a l’equip; les variants en el sistema de joc o les rotacions.

SISTEMA DE JOC.

“Hi ha coses que m’ha agradat i d’altres que hem de millorar, independentment de guanyar, poder repetir o fer canvis. Tenim varietat on escollir. És un rival que li agrada jugar amb variants i podem fer una cosa o una altra”.

FULL DE RUTA.

“Sé la dificultat que té això però treballo a curt termini. Quan començo de zero i arribo a un lloc tinc la convicció que guanyarem però sempre hi ha dificultats i cal seguir treballant per mantenir una continuïtat amb la qual estem fent tot i que sembla tot més fàcil de què és”.

IMPLICACIÓ FUTBOLISTES.

“Agraeixo les paraules de David López però això és per la capacitat que tenen ells i ells la tenen. Des de tots els estaments del club està aportant tot el que tenen. Des del primer fins a l’últim. Estem en un club gran i nivell en els jugadors. Ho estan posant al servei de l’equip”.

PROJECTE A LLARG TERMINI?

“Ara em preocupa el present i ja veurem que passa en el futur. És un tòpic però és així. Potser les coses estan anant més bé del que ens podíem pensar i sembla que fa molt temps però vam arribar fa només dos mesos.

CANVI DE MENTALITAT.

“Mantenir aquesta exigència i aquell nivell en poc temps és fàcil però això s’ha de mantenir a llarg termini i l’exigència en un mateix. La diferència entre el mediocre i un altre és això. Tots els equips tenen un alt nivell i hem de mantenir els peus a terra i la humilitat”

WU LEI I LESIÓ.

“Hem decidit parar i de forma encertada. Cal veure l’entrenament de demà”.

ROTACIONS.

“Hem intentat gestionar-ho però ara tenim cinc dies de descans. Quan hem fet canvis ho hem pensat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)