Espanyol

Javi López: “Rescindir amb l’Espanyol va ser molt dur”

Comiat. “Soc part responsable que estiguin a segona però no l’única ni el màxim responsable com se m’ha volgut fer sentir”, ha dit el lateral que admet:“No ha estat la retirada perfecta”

Javi López ha repassat la seva trajectòria a l’Espanyol en una entrevista que ha concedit a El Pespunte, un mitja local d’Osuna, el seu poble natal. Era la primera vegada que el capità blanc-i-blau, en les últimes temporades, ha parlat de la seva sortida del club a l’agost. Una marxa abrupta on l’andalús no ha volgut fer sang. “Rescindir amb l’Espanyol, malgrat fer-ho amb la màxima distinció i que et dediquin paraules d’elogi, va ser molt dur i no m’ho esperava”, ha revelat l’ex capità blanc-i-blau. “Al juny vaig renovar el meu contracte i al cap de tres mesos no vaig seguir quan no era la meva idea ni personal ni professional” ha admès el futbolista. “Estem encara acostumant-nos perquè no era el que volíem, he treballat molt dur per a aconseguir les meves metes i tenia un somni molt gran que era retirar-me a l’Espanyol i vestir aquesta samarreta. El meu desig era retornar l’equip a Primera”.

Javi López ha deixat clar que encara no ha paït la seva marxa. “L’Espanyol ha estat al costat de la meva família i és el més meravellós que m’ha donat la vida. No ha estat la retirada perfecta. La forma que he tingut de sortir ha estat dura però no tinc res a retreure-li, mai diré gens dolent de l’Espanyol. Estic esperant que arribin els partits encara que al principi em dolia, al principi hi havia l’espina perquè voldries estar ajudant per a retornar-ho a Primera”, ha explicat el futbolista que tot i això, té la sensació de ser un dels caps de turc del descens. “Soc part responsable que estiguin a segona però no l’única ni la màxima responsable com se m’ha volgut fer sentir, estic pendent de tota l’actualitat, és el meu club i el serà la resta de la meva vida i mai el canviaré, només tinc paraules boniques i úniques”, ha relatat tot i conscient que el pes de la capitania “l’ha desgastat”.

Futur a l’Espanyol.

D’altra banda, l’andalús no tanca la porta a un possible retorn al club quan pengi les botes. “Després de 13 anys a l’Espanyol alguna cosa em falta dins meu, aixecar-me i anar a la Ciutat Esportiva. Seria un somni. En acomiadar-me José María Durán (conseller delegat) em va dir que les portes estarien obertes, que aquesta era la meva casa, espero que quan faci el pas de no continuar en el futbol professional pugui tenir l’oportunitat de ser allí. Fins que em retiri m’agradaria continuar formant-me per a poder aportar alguna cosa”, ha explicat el futbolista que ara està sense equip. “He tingut ofertes però no era el que buscava per mi i la meva família”, ha explicat el futbolista que ha rebutjat ofertes de segona divisió. “No em puc fer a la idea de jugar contra l’Espanyol i les vaig rebutjar”. El lateral segueix entrenant de cara al mercat d’hivern on espera fer el salt al mercat internacional i té clar que li agradaria un país de parla anglesa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)