Espanyol

Victòria treballada d’un Espanyol imparable

2a Divisió A. Suma el tercer triomf consecutiu davant el Lugo que li serveix per solidificar el seu lideratge i desmarcar-se dels perseguidors

Espanyol 2 lugo 1

ESPANYOL:Diego López; Miguelón (Dídac, 82’), Calero, Cabrera, Pedrosa (Dídac, 82’); David López, Darder; Embarba (Wu Lei, 89’), Melendo (Melamed, 67’), Puado (Fran Mérida,67’); RDT.LUGO:Cantero; Campabadal, Venancio, Marcelo, Canella; Carlos Pita, El Hacen (Chris Ramos, 64’); Herrera, Hugo Rama (Allendo, 77’), Juanpe (Seone, 77’); Carrillo (Barreiro, 64’).GOLS:1-0 (29’) Embarba: 1-1 (33’) Carillo; 2-1 (58’) Raúl de Tomás.ÀRBITRE:Gálvez Rascón (C. Madrileny) T.G: Calero (35’): El Hacen (39’); Juanpe (40’); Campabadal (74’); t.PÚBLIC:RCDE Stadium. 11a jornada.

L’Espanyol continua en fermesa el seu caminar per la segona divisió. En un dels partits més complicats de la temporada, davant de Lugo, els blanc-i-blaus han sumat la tercera victòria consecutiva del curs. Tres punts claus per solidificar el lideratge i distanciar-se del seu perseguidor, l’Sporting, que avui ha perdut davant del Mirandés. Els de Vicente Moreno s’enfilen a 26 punts en 11 jornades. Uns registres magnífics per un equip que demostra que està en un gran estat de forma i és imparable per la majoria dels seus rivals.

El duel d’aquesta nit era una prova de resistència davant l’equip més en forma de les últimes cinc jornades. El Lugo arribava al RCDE Stadim amb una dinàmica de 13 punts dels últims 15. Uns registres brillants des de l’arribada de Nafti a la banqueta. El duel ha estat dur. D’aquelles de digestió lenta i sense gaire facilitats. El Lugo s’ha mostrat com un equip ordenat i treballat en totes les línies i amb les idees clares en atac. L’Espanyol ha tingut problemes per cosir el seu joc i no ha respirat fins aconseguir el primer gol obra d’Embarba. Melendo ha obert una pilota per Pedrosa. El latera ha xutat a porteria, però un defensa ha desviat la trajectòria. L’extrem madrileny recollia la pilota morta i només havia d’empènyer la pilota al fons de la xarxa. L’alegria ha durat ben poc. Al cap de quatre minuts Carillo ha saltat més que Cabrera i Calero per caçar una pilota amb el cap i fer l’empat. 345 minuts després l’Espanyol ha encaixat un gol. Canvi d’escenari d’un Espanyol que ha necessitat treure la rauxa i la genialitat dels seus millors homes per aconseguir el triomf. Una jugada personal d’Embarba ha estat el detonant del segon gol. L’extrem assistia per Raúl de Tomás que, de cap, ha enviat la pilota al fons de la xarxa. Tot i el gol, l’Espanyol ha patit fins al final per conservar el triomf davant un Lugo molt impetuós i que no s’ha resignat, fins al xiulet final, a treure un punt del RCDE Stadium. L’Espanyol ha sabut patir i conservar un magnífic resultat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)