Espanyol

Darder: “Estic recuperant la confiança”

Espanyol. El balear es mostra feliç d’haver continuat vestint del blanc i blau aquesta temporada

Sergi Darder ha comparegut aquest migdia en roda de premsa. Aquestes són les manifestacions del migcampista del RCD Espanyol:

Torna a somriure: “Després de la temporada passada, qualsevol cosa és bona. Em va costar arrencar, perquè aterrar a Ssegona afecta. A més, la temporada passada vam patir un desgast important. Ara, però, estic tornant a agafar bones sensacions, sobretot mentalment. Em trobo recuperat i amb confiança.”

La seva continuïtat: “No em vaig veure fora en cap moment. Vam parlar i ens vam posar d’acord en el que era el millor per al club i per a mi. Estic molt content de seguir aquí, tant de bo puguem aconseguir l’objectiu de pujar a final de temporada. Trobem molt a faltar la nostra gent.”

Bon inici: “L’hem viscut tocant de peus a terra. Fa un mes la gent no estava contenta amb la imatge equip. Però sabíem que la segona no serà un passeig cada setmana. De fet, ens van avisar que no pujarem amb la gorra. I un clar exemple és que malgrat aquest inici espectacular, tenim poc marge respecte als nostres perseguidors. Toca seguir lluitant i exigint-nos més. Hem de donar un cop sobre la taula i seguir per aquest camí, perquè això no serà un passeig.”

Adaptació a segona: “Ens estem adaptant molt bé a tots els perfils de partit, a totes les situacions. Amb les idees molt clares. Tenim una solidesa defensiva boníssima i, a partir d’aquí, anirem creixent”

Posició on es troba millor: “Gairebé tota la vida he jugat en el doble pivot i en els últims anys no he actuat exactament aquí. Però mai em queixaré, si em posen a la mitjapunta o en la banda. Ara, veient el futbol de cara és on em trobo millor.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)