Espanyol

L’Espanyol es deixa dos punts a Fuenlabrada

2a divisió.Cedeix l’empat en els últims minuts després d’un penal infantil de Diego López. RDT ha avançat els blanc-i-blaus a la primera

fuenlabrada 1 Espanyol 1

FUENLABRADA:Rosic; Iribas, Juanma, Diéguez, Glauder; Cristóbal, Ciss; Mula (Moi Delgado, 89’), Randy Nteka, Franchu Feuillassier (Kanté, 72’); Gassama.ESPANYOL:Diego López; Miguelón (Óscar Gil, 80’), Cabrera, Calero, Dídac; David López, Darder (Fran Mérida, 80’); Embarba, Melendo, (Pol Lozano, 63’) Vargas (Wu Lei, 63’); Raúl de Tomás (Campuzano, 91’).GOLS:0-1 (25’) RDT; 1-1 (87’) Gassama, de penal. .ÀRBITRE:Prieto Iglesias (navarrès) T.G. ..Darder (10’); Mula (17’); Sandoval (36’) Cristóbal (42’); Miguelón (70’); Juanma (74’);Ciss (82’); t.

L’Espanyol no ha signat, ni de bon tros, el millor partit de la temporada a Fuenlabrada. Però, quan tenia el triomf a la mà, l’ha deixat escapar per un penal infantil de Diego López sobre Kanté. A manca de tres minuts, ha saltat pels aires una victòria treballada i patida. De fet, els madrilenys han estat més incisius en els primers compassos demostrant perquè no han perdut cap partit al Fernando Torres i, una jornada més, es tornen a mantenir invictes. El primer ensurt per a l’Espanyol ha arribat al cap de pocs segons. Franchu ha aprofitat una bona prolongació de Gassama per creuar la pilota i ensumar el primer gol. Cabrera, de manera acrobàtica, ha evitat un gol cantat. El missatge del Fuenlabrada era clar: jugar sense complexos i així ho han fet. Mitjançant un futbol directe i físic volien sorprendre el líder. Els madrileny són un equip que t’empeny a un cos a cos frenètic i que no et deixa respirar. L’Espanyol només ho ha fet quan tenia la pilota als peus. L’alçada i la consistència dels locals ha dificultat la digestió del partit. Mula, molt perillós durant tot el duel, assistia per Gassama que ha rematat al travesser. En 20 minuts, els blanc-i-blaus han vist com el Fuenlabrada ha gaudit de dues accions clares de gol per avançar-se.Tot i això, els primers a marcar han estat els blanc-i-blaus. Embarba s’ha inventat una jugada deliciosa per assistir a RDT que només ha empès la pilota al fons de la xarxa. Setè gol del pitxitxi La qualitat de l’Espanyol fonia al Fuenlabrada. El gol ha donat aire i el control del partit als visitants que han tingut el triomf al sarró fins l’errada de Diego López. Una sortida a destemps i gol de penal de Gassama. El gallec, heroi en moltes ocasions, avui s’ha convertit en el responsable de perdre dos punts. Sabor agredolç per un equip que està en un moment dolç però veu frenada la seva gran ratxa tot i mantenir el lideratge.