Espanyol

RDT: “Marxem amb un sabor agredolç”

Espanyol. El pitxitxi lamenta l’empat amb el Fuenlabrada. “Hem fet un gran treball i podíem treure els tres punts”, diu el punta que ja pensa en el Girona. “Hem de guanyar i fer bo aquest punt”

“Marxem amb un sabor agredolç perquè podíem treure els tres punts”. Aquest era el sentiment de Raúl De Tomás després de l’empat davant el Fuenlabrada. Uns punts que han volat en el tram final de partit. “Hem fet un gran treball, però és cert que, a la primera part, hem sortit una mica malament. Ells han tingut tres ocasions clares per fer-nos gol i no ho han fet i hem marcat nosaltres primer. El futbol és així”, ha remarcat el pitxitxi blanc-i-blau que avui ha fet el seu setè gol de la temporada i està en ratxa després de marcar en les últimes quatre jornades. “Content per seguir fent mal a dalt. Si els gols i les assistències serveixen per guanyar sempre estaré content. Però tot el que sigui sumar és positiu. Cal continuar”, ha explicat el punt que ja té al cap el duel davant del Girona de divendres al RCDE Stadium. “Ara només hem de pensar en el següent partit, guanyar-lo i fer bo aquest punt”.

Cabrera, amb ràbia.

Leandro Cabrera també ha passat per zona mixta. El defensa ha salvat un gol cantat en la primera acció de partit, però s’ha mostrat dolgut per com ha acabat el partit. “Havíem fet el més difícil que era posar-nos per endavant. Havíem defensat bé totes les jugades en un camp que era estret. Al final ha trobat una situació que els ha afavorit i l’ha aprofitat”, ha explicat el central que ha afegit: “Ens dona ràbia perquè veníem a buscar el triomf i durant molt de temps ho hem fet bé. És un empat que, malgrat ser un camp difícil, no ens serveix d’excusa. És important seguir sumant, tots els punts compten, però tenim pena perquè podíem haver guanyat” i, com ho ha fet RDT, Cabrera ja pensa en el Girona. “Divendres, l’única cosa que ens val és guanyar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)