Espanyol

Cabrera: “Els Llagostera serà un rival dur”

Copa. El central de l’Espanyol no es refia del conjunt gironí malgrat la diferència de categoria. “Ens ho posarà difícil, sortirem a guanyar però anem amb el màxim respecte”

L’Espanyol es veurà les cares amb el Llagostera el pròxim 16 de desembre. Un duel català on, des de la part blanc-i-blava, veuen amb respecte. “El Llagostera és un equip destacat en la segona divisió B i fa molts anys que està en aquesta categoria. És un rival molt dur i que ha arribat a aquesta fase de la copa de manera còmoda i golejant al seu rival”, ha explicat Leandro Cabrera que, tot i la diferència de categoria no vol cap mena de confiances. “Ens ho posarà molt difícil. És un partit on sortirem a guanyar, òbviament, però anem amb el màxim respecte i la màxima implicació. Serà un rival incòmode i que ho donarà tot per classificar-se”.

El partit serà el primer oficial entre tots dos equips que només s’han enfrontat en amistosos. Serà un partit especial per molts jugadors amb passat blanc-i-blau com Marc Machón, excapità de l’Espanyol B fa dos mesos, ara a les files del Llagostera. Altres futbolistes amb passat blanc-i-blaus són Marcos Pérez, Pere Martínez, Gil Muntadas, Genar Fornés o el davanter Pau Salvans.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)