Espanyol

Vicente Moreno: “No hem estat bé i és evident”

Espanyol. “No hem interpretat el que necessitava el partit en cada moment”, diu el tècnic que ha afegit “Som un equip que quan no guanyem hi ha preocupació”

L’Espanyol ha encaixat una dura derrota avui davant el Leganés. Era el dia de redreçar el rumb, però el guió del partit ha estat un nyap en tots els sentits. Més enllà de la derrota d’avui és com sortirà l’Espanyol després d’una sèrie de tres partits on només ha sumat un punt de nou. Una tendència que pot dinamitar la fragilitat mental d’una plantilla que encara té obertes les ferides del passat. En aquest escenari era clau escoltar les valoracions de Vicente Moreno. El tècnic s’havia mostrat optimista en la prèvia, però la realitat és un altre. “Què ha passat? No hem estat bé i és evident. No hem interpretat el que necessitava el partit en cada moment. Hem buscat una variant i no l’hem trobat i ens ha vingut la pèrdua (del primer gol), després l’expulsió i el segon gol. Tot se’ns ha posat coll amunt i davant d’un rival difícil. No hem tingut el nostre millor dia”, ha dit el tècnic blanc-i-blau que no ha amagat el moment delicat. “Som un equip que quan no guanyem hi ha preocupació. Ara, portem dos partits consecutius perdent, hem d’acceptar el que es comenti i es digui de nosaltres. Ara el futbol ens dona l’oportunitat de refer-nos. Cal recuperar el terreny perdut i hem de donar caça als dos que estan a dalt de manera ràpida i això exigeix guanyar el pròxim partit”.

Vicente Moreno ha intentat positivar el missatge i recuperar el temps perdut en els partits següents; el primer contra el Saragossa, diumenge. “Hem perdut l’avantatge que teníem. És el que hem perdut en aquests partits. Si mantenim la porteria a zero, s’ha vist que és més fàcil guanyar perquè has de fer més gols per guanyar. El més important no és encaixar sinó perdre. Hem vist com en vuit dies la pel·lícula ha canviat. Però juguem en tres dies i tenim una ocasió per tornar a sumar i guanyar per tornar on estàvem. Però l’important és acabar allà al final de temporada”.

Per últim, ha fet una defensa dels futbolistes. “Davant teníem un bon equip i, si m’he de quedar amb alguna cosa positiva, és l’esforç dels jugadors que s’ha buidat a la recerca d’un gol que ens fiqués en el partit. Ara hem de treure conclusions i centrar-nos en el pròxim partit”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)