Espanyol

Agafen aire però encara amb dubtes

2a divisió A. L'Espanyol trenca amb la mala ratxa però el triomf contra el Saragossa no ha de cegar l'equip blanc-i- blau (2-0)

Espanyol 2 saragossa 0

ESPANYOL:Diego López; Óscar Gil, Lluís López, Cabrera, Pedrosa; David López, Fran Mérida (Darder, 70’); Embarba (Puado, 81’), Melendo (Bare, 81’), Wu Lei (Melamed, 63’); RDT.SARAGOSSA:Cristian; Chavarría, Jair, Guitián, Francés, Tejero; Eguaras, Zapater (Bermejo, 71’), Francho; ’Toro’ Fernández (Nárvaez, 71’), Iván (Luca, 66’).GOLS:1-0 (69’) Óscar Gil; 2-0 (82’) SErgi Darder.ÀRBITRE:Pulido Santana, T.G.: Lluís López (45’); David López (46’); Franchu (56’); Embarba (77’)..

L’Espanyol ha signat un partit deficient davant el Saragossa. Un equip que ha arribat moribund al RCDE Stadium després de quatre derrotes consecutives. Però els catalans han demostrat que el seu mal moment no és circumstancial sinó un fet i una tendència clara. L’Espanyol s’ha presentat amb poques idees i sense cap guió de joc clar per fer mal al seu adversari. Només dues accions aïllades, propiciades per Melendo, han pogut obrir el marcador, però Cristian ha solucionat amb una doble aturada. No ha trobat el camí el conjunt blanc-i-blau massa anàrquic en totes les seves accions. El joc àgil de les primeres jornades era plom a les ales dels periquitos. Incòmodes i inconsistents durant molts moments del partit. La llum s’ha fet a la segona part. RDT ha caçat una pilota de Pedrosa per regirar-se dins de l’àrea i assistir per Óscar Gil que ha afusellat, amb convicció, a Cristian Álvarez. Bon gol del lateral, titular avui, però molt fluix en línies generals com la resta dels seus companys. Sergi Darder ha sentenciat el partit amb un xut ajustat i que ha portat la calma i l’alleujament dels futbolistes blanc-i-blaus.

Un partit on la victòria maquillarà el desastre d’un equip que ha de recuperar confiança. No tots els rivals seran com el Saragossa. Un equip dòcil que ha permès a l’Espanyol viure amb certa comoditat tot i la seva manca de rigor en totes les línies. Com a mínim, aquest triomf tallar l’hemorràgia de mals resultats i servirà per portar certa calma. Sempre és més fàcil construir des del triomf. I és que, per moments, s’ha vist un Espanyol amb molts dubtes i poques certeses. Era necessari un cop d’autoritat i només ha estat un tímid xiuxiueig. L’Espanyol no ha evolucionat en aquests últims partits sinó que concedeix més opcions al seu rival i té problemes per atacar i veure porteria. L’Espanyol ja no funciona com una orquestra sinó com un solista. Cal recuperar la confiança, però avui, l’equip ha demostrat que els fantasmes del passat encara estan molt presents. La marató de segona serà llarga i feixuga, però, també, és cert que molts equips es canviarien per l’Espanyol i això no és cap consol. Queda molta feina a fer i Vicente Moreno no es pot cegar per un resultat bo però amb un joc deficient.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)