Espanyol

Darder: “Hi ha coses a millorar però estem en el bon camí”

Espanyol.“Era una victòria necessària perquè tots volem estar a dalt i aconseguir l’objectiu”, ha dit Óscar Gil. “Som molt autocrítics, potser massa i tot, no s’acaba el món quan es perd un partit”, reflexiona el d’Artà

Sergi Darder, tot i ser suplent, ha estat un dels protagonistes de la victòria d’avui davant el Saragossa. El mig ha marcat un bon gol des de la frontal per sentenciar el partit. “Estic content per la victòria i pel gol. He tingut sort en la jugada. Em dona felicitat, que també és necessari, però no hi ha temps ni de celebrar-la perquè tenim un altre partit en tres dies”, ha dit el balear que ha valorat l’efecte balsàmic que tindrà aquest triomf per a l’entorn. “Hem merescut aquesta victòria després de tres partits sense guanyar. Molta gent opina, però nosaltres estàvem tranquils. Aquest partit ens donarà confiança per seguir i perquè la gent no dubti, perquè les coses s’estan fent bé”, ha dit per insistir: “Som molt autocrítics, potser massa i tot, no s’acaba el món quan es perd un partit. Avui hem tornat a la victòria. Som conscients que hi ha coses per a millorar, però estem en el bon camí”. El futbolista d’Artà també s’ha felicitat per mantenir la porteria a zero i ha deixat clar que l’ascens es cuinarà a foc lent. “Si algú pensa que pujarem al març és que no és conscient que és la segona; que ningú cregui que et regalen les coses”.

D’altra banda, Óscar Gil, l’altre golejador del partit, també ha parlat a la zona mixta. “Era una victòria necessària perquè tots volem estar a dalt i aconseguir l’objectiu. Aquest triomf ens vindrà molt bé per agafar l’autoestima que teníem uns partits enrere”, ha dit l’il·licità que s’ha congratulat per marcar. “He tingut la sort de fer el gol i contribuir al triomf de l’equip”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)