Espanyol

Vicente Moreno: “Es viu millor després d’una victòria”

Espanyol. El tècnic espera enllaçar un nou triomf davant del Cartagena i no pensa en el mercat d’hivern. “El nostre mercat important serà a l’estiu, no ara. Hem d’estar pendents que els jugadors que estan ara estiguin contents”

Vicente Moreno ha comparegut en roda de premsa per valorar el duel de demà contra el Cartagena. Els blanc-i-blaus, després del seu triomf balsàmic davant el Saragossa, esperen seguir sumant de tres en tres davant un rival perillós i, així, mantenir-se en els llocs d’ascens directe.

MARATÓ DE PARTITS.

“No pensem massa i prepararem els partits com podem i recuperar. I anímicament estar de la millor manera possible. Al jugador li agrada més jugar que entrenar. Demà tenim un partit per encadenar una nova victòria i això perseguim.

ACTUACIONS ARBITRAL.

“És un tema delicat i habitualment no en parlo. Si, mirem les dades, no estem contents. Però volem pensar que va per ratxes. Ara no és positiva i al final de temporada tot s’iguali. Esperem que les dades vagin canviant.

CALERO.

“Va rebre, el dia del Leganés, una pilotada molt forta i una contusió al cervell. Per precaució va parar. No ha entrenat amb l’equip, entrarà a la llista, veurem si juga o no d’inici”.

ANSIETAT EN ELS JUGADORS.

“L’estat d’ànim dels jugadors són diferents. El gest de Diego amb Darder va ser un maco i fins i tot amorós. Se n’alegra pel Sergi i el Sergi és un jugador que pateix molt les coses i un futbolista important per a nosaltres perquè marca les diferències. Veníem de dos resultats dolents i som responsables i volem donar-li continuïtat a la victòria perquè es viu millor després d’un triomf”.

ZONA ALTA I EQUIPS IMPLICATS.

No em sorprèn en absolut. Nosaltres hem fet molts punts. Podríem tenir tres o quatre més. Però el que han fet els altres equips no em sorprèn perquè tenen capacitat per fer-ho i són tan bons com nosaltres. Això és una cosa que sabíem pel nivell dels equips. No només pels tres que han baixat sinó d’altres que tenen bones plantilles. Això estarà molt competit. Hem de sumar molt perquè els altres també ho volen fer”.

CARTAGENA.

“És un equip que ha tingut una ratxa positiva a l’inici i ara, tot i que fan bones coses dins del terreny de joc, els hi està costant més sumant. És un rival a tenir en compte i que té jugadors bons i amb experiència. Els veig treballar molt bé i un entrenador en què apareixen mecanismes. Però això no té res a veure amb el partit de demà on tindrà molt a veure què fem nosaltres i què fan ells”.

ONZE TITULAR.

“Alguna modificació pot haver-hi, però no es tracta de canviar-ho tot. Fem una valoració de com estan els jugadors i la fatiga acumulada. Això pot determinar que hi hagi algun canvi, però la majoria està bé. Farem el millor onze possible mirant totes les variables. Algun canvi segur que hi haurà”.

RIVALS I TRAJECTÒRIA.

“No m’ha ocupat molt de temps això. Primer hem de guanyar nosaltres. No tenim massa temps d’estar pendents dels altres sinó guanyar nosaltres. Això ja no depèn de nosaltres”.

MERCAT D’HIVERN.

“No estic pendent d’això. Queda un mes per això. Els pensaments d’avui poden ser diferents del pensament de demà. L’atenció l’hi donem als que estan aquí. El nostre mercat important serà a l’estiu, no aquest. Ara volem que els jugadors que estiguin aquí estiguin contents”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)