Espanyol

Melamed es vesteix de gegant i orquestra la remuntada

2a divisió A. El jove del planter revoluciona el partit amb un gol i provocant un penal

cartagena 1 Espanyol 3

ESPANYOL:Diego López; Óscar Gil, Lluís López, Cabrera, Pedrosa (Dídac Vilà, 84’); Keidi Baré (David López, 45’), Fran Mérida (Nico Melamed, 66’); Embarba (Vargas, 86’), Darder, Wu Lei (Puado, 66’), Raúl De Tomás.CARTAGENA:Bulka; David Simón, Álex Martín, Rhyner, De la Bella; Aguza (Lozano, 79’), José Ángel (Harper, 79’), Gallar, Elady; Carrasquilla , Rubén Castro (Nacho Gil, 68’)..GOLS:1-0 (47’) Elady; 1-1 (75’) Nico Melamed. 1-2 (79’) RDT, de penal: 1-3 (84’) Puado.ÀRBITRE:Arcediano Monescillo (Castella-la Manxa) T.G.: David Simón (18’); Keidi Bare (26’); Pedrosa (40’); Carrasquilla (41’); ext.

Nico Melamed ha posat la llum en un partit que ha agafat un rumb perillós per a l’Espanyol. El menut davanter, amb el 33 a l’esquena, s’ha vestit de gegant per demostrar que té cabuda, o com a mínim, es mereix una oportunitat en l’onze titular. Està l’Espanyol mancat d’idees. No té la fluïdesa de fa unes jornades enrere i necessita referents nous que l’il·luminin el camí. L’Espanyol, com a club, és un equip indesxifrable on, només, els que el viuen de prop poden arribar a entendre la seva idiosincràsia. Però hi ha un element que és immutable i que segueix com un fil conductor infinit dècades rere dècades i és la força del seu planter. Futbolista com Lardín, Tamudo, Gerard Moreno són només que tenen un perfil comú: en els moments complicats sempre han salvat el club. Ho han fet al terreny de joc i gràcies a traspassos milionaris que han salvat la seva economia. És com un vell ritual que avui ha agafat com a testimoni: Nico Melamed. El jove futbolista, de 19 anys, ha entrat en la segona part per remuntar el partit amb dues accions decisives. Primer amb un golàs prèvia assistència d’Embarba. El del planter ha atacat molt bé l’espai i ha definit millor. Sense temps per deixar respirar, ha forçat un penal que ha transformat RDT. Un altre del planter blanc-i-blau, Puado ha liquidat el partit amb una gran cavalcada i una preciosa definició. Un marcador rotund. Una remuntada grandiosa, però que segueix deixant interrogants. L’Espanyol necessita molt més i durant 60 minuts no ha carburat amb la suficiència que es mereix un equip de la seva talla. De moment, i en mig dels entrebancs, s’ha aconseguit una segona victòria consecutiva. Però, el més important és la figura de Nico Melamed. Un futbolista diferent i que mereix una oportunitat. Un talent pur que no cal domar sinó donar-li aire per respirar en un terreny de joc. El planter, sempre al rescat de l’Espanyol. Nico ja ho va fer a Sabadell i avui ho ha tornat a fer, per partida doble, a Cartagena.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)