Espanyol

L’Espanyol tanca una setmana fantàstica

Espanyol.Els blanc-i-blaus aconsegueixen, en els minuts finals , un treballat triomf davant l’Sporting amb gols de Wu Lei i Sergi Darder

Espanyol 2 sporting 0

ESPANYOL:Diego López; Óscar Gil (Miguelón, 61’), Lluís López, David López, Pedrosa; Keidi Bare (Fran Mérida, 76’), Darder; Embarba (Pol Lozano, 89’), Melendo (Puado, 61’), Melamed (Wu Lei, 76’); Raúl de Tomás.SPORTING:Mariño; Guille Rosas, Babin, Borja López, Saúl García; Javi Fuego, Gragera; Aitor (Cumic, 90’), Manu García (Pablo Péez, 78’), Gaspar (Carmona, 55’); Djuka (Álvaro, 78’).GOLS:1-0 (88’) Wu Lei; 2-0 (95’) Sergi Darder..ÀRBITRE:Sagués Oskoz. T.G.: Gaspar (9’); Saúl (38’): David López (67’); Embarba (76’)..

L’Espanyol ha patit de valent per sumar els tres punts davant un Sporting ordenat i molt ben treballant. Durant 88 minuts la teranyina defensiva orquestrada per David Gallego s’ha ennuegat als blanc-i-blaus que només han portat perill a la porteria de Diego Mariño amb xuts des de la frontal. El més perillós, de Sergi Darder, ja a la segona part. Però l’Espanyol no ha perdut la fe. Una bona jugada de Raúl De Tomás, que ha baixa una pilota, per assistir a Puado que ha fet un mig control per assistir a Wu Lei que ha destrossat les opcions de l’Sporting de sumar algun punt. Era un duel per donar un cop sobre la taula i demostrar que, malgrat les estadístiques, l’Espanyol podia guanyar a un equip de la part alta que, fins avui, s’havien fet costerut. Ha estat un triomf de fe, de constància, tot i els moments de dubtes i les imprecisions en els últims metres. L’Sporting, amb la seva constància i treball tàctic, ha demostrat el perquè és un equip que està en la zona alta. No és casualitat, tot el contrari, i ha venut cara la seva pell. L’Espanyol ha rematat el partit en el temps de descompte. Mariño pujava a rematar un corner per buscar l’empat, però Wu Lei ha caçat una pilota per assistir a Darder que ha cavalcat 50 metres per marcar a porta buida. Un premi majúscul per un Espanyol superior durant tot el partit i que ha dominat el guió des del principi fins al final, però no ha trobat el premi del gol fins als últims minuts. Al final, l’Espanyol segueix sumant de tres en tres per tercer partit consecutiva. Una setmana fantàstica que deixa enrere les tres jornades sense guanyar davant Fuenlabrada, Girona i Leganés. L’Espanyol dona un cop sobre la taula i d’aquelles victòries que tenen un sabor doble per la forma en què s’ha aconseguit. Una victòria que eleva el moral de la plantilla de Vicente Moreno i que els permetrà dormir com a líder aquest diumenge amb 36 punts a la butxaca a l’espera del que faci demà el Mallorca contra el Castelló. Vola l’Espanyol i amb ell també les il·lusions d’una afició que ha rebut l’autocar del seu equip amb bengales gràcies a una iniciativa de la Grada Canito. L’Sporting queda ja a vuit punts. S’havia de guanyar i l’Espanyol ho ha fet.