Sabadell

No aprenen dels errors

Sabadell. Els arlequinats tornen a deixar escapar la victòria per culpa d’una errada pròpia. Un penal comès en el temps afegit condemna l’equip d’Hidalgo a un resultat insuficient

Sabadell 1 Lugo 1

SABADELL:Mackay; Víctor García (Rubio, 71’), Jaime, Aleix Coch (Chadi, 85’), Grego Sierra, Cornud; Undabarrena, Boniquet (Ángel, 85’); Querol (Juan Hernández, 61’), Stoichkov; i Guruzeta (Edgar, 71’).LUGO:Cantero; Campabadal, Venancio, Pita, Canella; Valentín, Xavi Torres (Juanpe, 59’), El Hacen, Hugo Rama; Carrillo (Barreiro, 59’) i Herrera (Chris Ramos, 59’).GOLS:1-0 (37’) Guruzeta. 1-1 (93’) Barreiro, de penal.ÀRBITRE:Bikandi Garrido.T.G.:Al local Rubio; als visitants Venancio, El Hacen i Valentín.PÚBLIC:Sense públic a la Nova Creu Alta.

Els luxes que es poden permetre els equips que busquen la permanència a la segona divisió són mínims. I el Sabadell ja fa moltes jornades que juga amb foc. L’equip d’Antonio Hidalgo va cedir, per novena vegada aquest curs, un resultat favorable en els últims instants del partit. Aquest cop, una entrada incomprensible d’Undabarrena sobre Gerard Valentín a dins de la pròpia àrea en l’últim minut del partit va suposar al Sabadell un càstig molt sever: l’equip va sumar un empat quan ja assaboria els tres punts i el fet de veure’s al final de la primera volta fora dels llocs de descens. Ara depèn dels altres per aconseguir aquest efímer plaer.

El partit pintava molt bé per als arlequinats, que aglutinaven la possessió i les ocasions. Primer, amb un xut tou de Boniquet i, després, amb una acció de Stoichkov que va desviar Cantero amb el peu. Finalment, Guruzeta va fer justícia i va rematar a gol, amb un cop de cap molt ajustat a l’escaire, una centrada de Víctor García.

En el segon temps, els arlequinats van perdre el control del partit i el Lugo va poder aconseguir el gol de l’empat en una acció de Pita en què el defensa va fallar. Barreiro també va poder marcar però va topar amb Mackay i el porter també va brillar en el minut 85 davant un xut d’El Hacen. Tot i això, el Sabadell havia tingut ocasions per sentenciar, com ara una rematada amb el cap d’Aleix Coch o un xut desviat d’Edgar Hernández davant la sortida de Cantero. Però Gerard Valentín, que havia estat un maldecap per a la defensa arlequinada durant tot el matx, va rebre una pilota dins l’àrea i Undabarrena es va passar de frenada. Barreiro, des dels onze metres, no va perdonar.

Quan no tanques el partit poden passar coses com aquesta. En petits detalls han marxat dos punts
Antonio Hidalgo
ENTRENADOR DEL SABADELL
Hem fet la millor primera part de la temporada. En la segona ells han acumulat més homes i ens ha costat una mica més