Girona

El vestidor és optimista

Girona. Enric Franquesa assegura que el grup està preparat per millorar les prestacions en la segona volta del campionat

La primera meitat de lliga del Girona ha estat marcada pels maldecaps que s’han succeït en l’equip una jornada rere l’altra. “Malgrat les adversitats que hem tingut a la primera volta, no ha estat del tot dolenta. L’equip ha anat de menys a més”, va explicar ahir Enric Franquesa en una roda de premsa. “Som optimistes, estem creixent i estic convençut que farem una bona segona volta”, va assegurar el lateral, tot i que va reconèixer que el període “no ha estat fàcil”, però va assenyalar que “hi ha un gran vestidor amb gran qualitat humana” que ha permès afrontar la situació “de la millor manera”. L’inici de la segona volta, però, fa pujada, amb l’Espanyol, el Mallorca i el Leganés. “És un calendari complicat, però l’Espanyol i el Leganés els vam guanyar”, va indicar Franquesa, que es va mostrar “il·lusionat” amb el matx més immediat i que precedeix aquests, el de copa dissabte a Montilivi contra el Cadis. “Les bones dinàmiques sempre ajuden i si guanyes un equip de primera et dona una dosi d’autoestima que després a la lliga et pot servir”, va reblar. El defensa, titular darrerament, és “molt feliç” al Girona. “Per mi estar aquí és com estar a casa. Ara tinc més participació i encara estic més content. És una temporada positiva perquè estar en aquest club és un plaer i un orgull”, va dir.

Denegada la petició de fer entrar públic a Montilivi per la copa

El Girona va intentar, sense èxit, que en el partit de copa de dissabte contra el Cadis (16 h) pogués entrar públic a Montilivi. El club blanc-i-vermell va demanar a la Generalitat la possibilitat que un nombre reduït d’aficionats poguessin presenciar l’enfrontament, però la petició va ser denegada per la situació d’emergència sanitària existent a causa de la Covid-19.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)