Girona

Francisco Rodríguez

Tècnic del Girona

“Tenim la il·lusió de superar l’eliminatòria”

Francisco Rodríguez ha tingut sempre clar que la lliga és prioritària, sense cap dubte, però tampoc defuig la copa i els efectes positius que els pot donar. “La copa ens ha anat bé, per donar minuts, per a la gent que venia de lesions i per als del filial que estan oferint un bon nivell”, explicava el tècnic, que vol fer un pas més: “Intentarem treure el millor equip per competir bé contra un rival de primera, que és favorit. El Cadis venia de segona A, però ja s’està veient com està a primera. És un equip fantàstic, molt ben treballat. Serà molt complicat passar l’eliminatòria. Però tenim la il·lusió de poder fer-ho.” Els gironins tenen l’avantatge que el pròxim partit de lliga no és fins dissabte que ve, contra l’Espanyol. “Això ens permetrà fer un bon onze i intentar competir per superar l’eliminatòria. No faré diferències. Qui jugui demà també té possibilitats contra l’Espanyol.”

Tot i que va acabar amb empat, a Francisco li va agradar el Girona a Ponferrada, on va plantejar un 4-3-3 que va donar més joc. “El que volem és que, independentment de l’esquema, tinguem la fam d’arribar a camp contrari, tinguem fluïdesa i siguem valents. Això és el que intentarem fer. Sabem que ens queda molt per millorar i tenim un altre partit important per fer-ho.”

Nahuel Bustos, que s’ha perdut dos partits de lliga per sanció, tindrà una altra oportunitat en la copa, única competició en què ha marcat. “No és només Nahuel, que ha de mostrar la seva millor versió. Ell no ha tingut gaire continuïtat i no ha marcat en lliga, però és important que continuï confiant en ell”, diu Francisco, conscient de les dificultats del mercat d’hivern: “Està molt parat. Si hi ha jugadors que m’han demanat anar-se’n? Cap. Al contrari, tots estan motivadíssims per jugar i oferir el seu millor nivell a aquest equip.”

“No és la nostra competició”

Álvaro Cervera va deixar sis dels seus homes més habituals a casa i visitarà avui Montilivi pensant en el duel de lliga de dimarts contra el Llevant. “Sabem que la copa no és la nostra competició. És un partit oficial i intentarem guanyar-lo, però el partit important és el de dimarts.” El tècnic fins i tot va dir que espera que no hi hagi pròrroga. “Encara que no ens doni res la competició, cada vegada que es juga un partit s’ha d’intentar guanyar.” Del Girona, va dir: “Ha canviat molt, però continuo pensant que té un equip fiable.” I va sentenciar: “Tenint un equip de primera al davant, s’envalentiran.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)