Girona

Mojica, a l’Elx com a cedit

Moviment. El Girona cancel·la la cessió del colombià a l’Atalanta i el cedeix a l’últim rival per a l’ascens

En un mercat d’hivern amb poquíssima activitat tant a primera com a segona A, el Girona ha fet un primer moviment, tot i que no representarà ni cap alta ni cap baixa per a l’equip que dirigeix Francisco Rodríguez. El club ha tancat amb l’Elx la cessió de Johan Mojica, que no tenia lloc en l’Atalanta i canvia de destinació. L’acord amb l’Elx inclou una clàusula de compra que s’activarà de manera obligatòria si el conjunt del Baix Vinalopó es manté a primera divisió.

Johan Mojica, que ahir ja va arribar a Elx però no va entrar encara en la convocatòria del partit de copa que els d’Almirón juguen a Vallecas, havia tingut molt poca presència (294 minuts en 11 partits en la Serie A i 96 minuts en la Champions) i Gasperini ja no hi comptava. L’interès de l’Elx ha satisfet Mojica, i el Girona també veu bé que el colombià acabi la temporada en l’equip que li va prendre l’ascens en l’eliminatòria definitiva. Primer, perquè en l’acord hi ha inclosa la clàusula de compra obligatòria. I segon, perquè el colombià tenia la porta tancada i a Elx, en canvi, té l’oportunitat de tornar a agafar continuïtat i revalorar-se. Mojica, fitxat pel Girona l’estiu del 2018 després de pagar 5 milions d’euros al Rayo Vallecano, té contracte a Montilivi fins al juny del 2022.

LA CONDICIÓ

L’Elx ha de pagar traspàs al Girona i quedar-se Mojica si es manté a primera divisió
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)