Sense gol no hi ha punts

Divisió d’honor juvenil. El Girona perd al camp del San Francisco tot i tenir més ocasions, i és que els locals hi posen tota la definició

San Francisco 2 Girona 0

SAN FRANCISCO:Dols, Gysels, Haro (Vila, 77’), López, Barber, Nacho, Ramis (Marín, 86’), Campins (Juan Pablo, 86’), Llopart, Cerdà (Toni, 52’) i Sempere.GIRONA:Lluc Matas, Titu, Mayorgas, Loïc Williams, Garriga, Méndez, Artero, Gabri, Ureña, Richmond i Dawda.GOLS:1-0 (37’) Llopart. 2-0 (65’) Barber.ÀRBITRE:Varón Aceitón.T.G.:als locals Haro, Sampere, Ramis i Munar; i al visitant Méndez.COMENTARI:El Girona va perdre ahir al camp del San Francisco el segon partit consecutiu i es complica la vida, i és que els gironins ja han de començar a mirar més cap avall, per evitar la lluita pel descens, que no pas cap amunt, per aspirar a la copa. Si els d’Àlex Marsal no passen pel seu millor moment és per la falta de gol, i és que ahir contra el conjunt balear van tornar a pecar de falta d’efectivitat, mentre que el San Francisco sí que va aprofitar les ocasions que va tenir. De fet, els primers vint minuts van estar dominats en tot moment pel Girona, que va tenir dues ocasions claríssimes per avançar-se en el marcador. Primer Gabri va fallar davant del porter en l’un contra un i cinc minuts després en un córner Artero va topar de nou amb el porter i després Dawda va rematar fora per poc. Els locals, ben ordenats al darrere, van esperar el seu moment i el van trobar en un contraatac iniciat amb un desplaçament llarg del porter que va finalitzar Llopart amb l’1-0 (36’). El Girona va tenir una bona ocasió per empatar abans del descans, però en la segona part va patir molt més per generar ocasions, ja que el San Francisco encara es va tancar més a la seva àrea tancant tots els espais possibles. Les arribades constants dels gironins no van generar perill i en el 65’, en una falta lateral, Barber va fer el 2-0 que va sentenciar el partit.