Espanyol

Vicente Moreno: “Hem fet un equip per guanyar”

Copa. “Podem entrar en hipòtesis què hauria passat amb altres jugadors però la responsabilitat és meva. Ara ens hem de centrar en la lliga i saber diferenciar la copa de la lliga”, ha dit el tècnic blanc-i-blau

Vicente Moreno ha valorat l’eliminació de l’Espanyol a la copa davant l’Osasuna. El conjunt navarrès s’ha imposat als catalans sense despentinar-se i aprofitant els regals dels locals. El primer, en una pèrdua de pilota de David López i el segon en un córner mal llançat que ha propiciat una contra de manual dels visitants. L’Espanyol no ha estat mai dins del partit i ha vist com l’eliminatòria i el seu passaport per a vuitens de final volada en menys de mitja hora. Un partit deficient i on Vicente Moreno ha apostat pels suplents tot i no haver-hi partit de lliga aquesta setmana. “Hem sortit a la primera part, amb bones sensacions, i el primer error que hem tingut ha estat el nostre error i després un altre, el 0-2, i això ens descol·loca i ens fica el partit molt difícil en tots els sentits i especialment en l’aspecte anímic. Hem estat a prop de fer un gol, però no l’hem fet i no hem entrat en l’eliminatòria”, ha explicat el tècnic que ha posat en relleu la incidència dels dos errors que ha penalitzat el seu equip. Ara, el tècnic ja pensa en la lliga i el partit de dissabte davant el Girona. “En l’aspecte anímic doncs no m’agrada perdre, però hem de saber diferenciar la lliga de la copa i pel fet de guanyar tampoc no ens assegura res. Ara ens hem de centrar en la lliga”. En tot cas, el tècnic ha pres bona nota de l’evolució dels seus futbolistes. “Li donem importància a tots els partits. Hem fet l’equip que pensàvem per guanyar el partit i és responsabilitat meva. Hem fet un equip per guanyar el partit, aquesta era la idea”. El preparador ha anat més enllà. “Tenia el convenciment de guanyar el partit però el fet de veure’ns de manera tan senzilla lluny del partit en el marcador afecta”.

Per últim, el tècnic ha explicat que les baixes de Lluís López i Miguelón han estat per qüestions físiques i per això no els ha inclòs en la convocatòria.

Per la seva banda, Jagoba Arrasate s’ha mostrat feliç per la victòria del seu equip. Un triomf que els servirà per mitigar els dubtes que tenen els navarresos en la lliga on ocupen llocs de descens. “El balanç és positiu. Hem fet un bon partit i s’ha demostrat que volíem passar en aquesta copa tot i la nostra situació en la lliga. Hi ha jugadors que han fet un pas endavant. En l’aspecte anímic això ens reforça. Guanyar en un camp com aquest és important. Era el millor equip de segona i hem afrontat el partit amb molta seriositat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)