Girona

“Afrontem el duel contra l’Espanyol amb il·lusió i confiança”

Girona. El lateral esquerre es mostra il·lusionat i esperançat davant la segona volta del campionat i evita pensar ni en la copa, ni el temut calendari inicial

El lateral dret del Girona, Jordi Calavera, ha atès als mitjans de comunicació en una roda de premsa telemàtica des de les instal·lacions de la Vinya, a Caldes de Malavella. El futbolista ha repassat diversos aspectes de l’actualitat de l’equip i del proper partit que els gironins disputaran a Montilivi contra l’Espanyol (dissabte a les 18:15 h).

Estat de l’equip

“L’equip està en dinàmica positiva, no només per la victòria en la copa, sinó també pel bon partit que vam fer contra la Ponferradina. Afrontem el duel català amb il·lusió i confiança”, ha dit Calavera.

La segona volta

“Tenim un inici de la segona volta molt dur, però coneixem com és la segona A. A la primera volta ningú comptava amb els punts del RCDE Stadium i els vam aconseguir. Hem d’anar partit a partit i ja hi haurà temps per pensar en el Mallorca i el Leganés”, ha explicat el de la Cabra del Camp, que afegia: “En tota la primera volta cada punt sumat o el fet de guanyar era motiu de felicitat per a l’equip. Hem tingut moltes dificultats, sense temps per treballar, sortides i arribades, lesions... i la primera volta ha estat complicada però hem donat la cara sempre. Ara ens coneixem més, coneixem la idea del míster i afrontem la segona volta amb il·lusió”.

El potencial de l’Espanyol

“L’Espanyol té molt bona plantilla i conec al seu entrenador ja que el vaig tenir al Nàstic. Segur que els fa treballar a tots molt i els té endollats, és clar que és un dels favorits per pujar a primera. No em diu res que sempre hagin guanyat a Montilivi i nosaltres al RCDE Stadium. Intentarem trencar aquesta estadística”.

Objectiu clar?

“L’objectiu és estar el més amunt possible. Ja veurem si podem fer play-off o no. Això ho diran els resultats. És aviat per parlar del que ha de passar, només pensem en el proper partit contra l’Espanyol”, ha sentenciat Jordi Calavera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)