Girona

Sylla: “Sempre he fet gols i en faré més”

L’atacant del Girona parla abans del partit contra l’Espanyol, el club on va completar la seva formació i on va estrenar-se com a professional

A les portes d’enfrontar-se amb l’Espanyol, el club on va acabar la seva formació jugant-hi de juvenil, al filial i fent el salt el primer equip, Mamadou Sylla ha comparegut en roda de premsa telemàtica per parlar de l’enfrontament.

El partit contra l’Espanyol

“Estem preparant el partit durant la setmana. Hem analitzat el rival, com vam fer a la primera volta. L’Espanyol és dels millors equips de la categoria.”

Plantejament contra Espanyol

“Hem preparat el partit per intentar contrarestar els seus punts forts i els seus jugadors més perillosos. Tenen jugadors ofensius molt bons. Intentarem que no participin i no se sentin còmodes. El més important però, és ser nosaltres mateixos.”

Costa molt fer gol. Per què?

“No ho sé. És una mica complicat. Quan no es fan gols moltes vegades es miren els davanters. Ens està faltant una mica el nostre referent, tot i que no és excusa. No estàvem jugant bé i quan això passa, costa marcar gols.”

Ratxa sense marcar

“Per la meva part estic tranquil, a vegades passa en el futbol. Confio en mi mateix. He fet sempre gols i en faré.”

La copa

“Cada partit juguem per guanyar. Volem competir i guanyar. Des que hem començat així han estat tots els partits i en la copa portem una bona dinàmica. Així seguirem fins on ens porti”

La segona volta

“Després de la primera volta seguim vius. Ens hem reunit, hem parlat i sabem que no podem fallar més. Els rivals s’allunyen i es farà molt difícil si no tenim aquesta regularitat. El nostre objectiu és ficar-nos entre els sis primers i no ens podem permetre fallar.”

4-3-3 o 4-4-2

“Això dependrà del mister. Ell posa el sistema en benefici de l’equip i depenent del rival que tinguem al davant. No sé on jugaré però estic preparat per fer-ho on em digui.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)