Referents per reactivar

Es troben a faltar. La mala ratxa en la lliga ha coincidit amb la sequera dels davanters, que van començar bé el desembre però s’han encallat. Francisco els torna a tenir tots a punt

El desembre començava bé a Montilivi. El dia 1, el cinquè gol de Mamadou Sylla donava tres punts molt necessaris contra el Mirandés (1-0) després de dues derrotes seguides. Era l’inici de la millor sèrie, de tres victòries, segellada amb un 2-0 contra el Logroñés amb l’estrena més esperada, la de Cristhian Stuani, que va fer un doblet. Al cap d’una setmana, arribava una altra estrena amb doblet, de Nahuel Bustos, en la copa a Segòvia. Tots tres, però, van frenar i no han vist més porteria. Ja sigui per molèsties físiques –Stuani s’ha perdut quatre dels set partits que fa que no marca–, per càstig –a Nahuel li van caure dos partits de sanció– o per descans –Mamadou no ha jugat els de la copa–, el Girona està trobant a faltar els seus gols. Si no hi ha cap contratemps, Francisco els tornarà a tenir tots tres a punt demà, i confia que la segona volta serveixi per deixar enrere els múltiples entrebancs. Nahuel no ha marcat cap gol en la lliga; Stuani, dos en un mateix partit, i Sylla continua com a pitxitxi amb cinc, però li costa més sorprendre els rivals que en la seva arrencada, tan enèrgica.